ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : το πρόγραμμα και οι αγώνες για την δραμινή πρωταθλήτρια!

 Πραγματοποιήθηκε το πρωϊ της Τρίτης η κλήρωση των αγώνων για τα μπαράζ ανόδου μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Ο φετινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Δράμας (Νέα Αμισσός ή Βώλακας) θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου (Αλεξανδρούπολη) , ΕΠΣ Θράκης (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου) , Ξάνθης (ο Παύλος Μελάς Κουτσού) , Καβάλας (Άρης Πηγών) , Σερρών (Ηρακλής Αμμουδιάς) και Μακεδονίας (Α.Ε. Εύοσμου) !

Η δραμινή ομάδα θα ξεκινήσει την προσπάθεια της απο την Κομοτηνή  όπου εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ενώ την 2η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Αμμουδιάς.

Την 3η αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Εύοσμου και την 4η αγωνιστική στην γειτονική Καβάλα για να αντιμετωπίσει τον Άρη Πηγών...

Την 5η αγωνιστική η δραμινή ομάδα θα έχει ρεπό ενώ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (6η και 7η) θα υποδεχθεί αντίστοιχα τους Παύλο Μελά Κουτσού (Ξάνθη) και Αλεξανδρούπολη (Έβρο)!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου )με ημερομηνία έναρξης στις 28 Απριλίου) έχει ως εξής : 







 

Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...