ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Η Αλεξανδρούπολη F.C. πρώτος αντίπαλος της δραμινής πρωταθλήτριας στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής....''μια ανάσα'' απο τον τίτλο Αμμουδιά , Νέα Σιδηροχώρι και Άρης Πηγών!

Τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου πανηγυρίζει και μαθηματικά απο το σαββατοκύριακο η Αλεξανδρούπολη F.C. και θα αποτελέσει έναν απο τους έξι αντιπάλους της δραμινής πρωταθλήτριας (Νέας Αμισσού ή Βώλακα) στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας!
 Αλεξανδρούπολη F.C.

Μετά λοιπόν και απο αυτό το σαββατοκύριακο πάμε να δούμε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σε όλους τους νομούς που θα ''βγάλουν'' τους αντιπάλους της δραμινής πρωταθλήτριας!

ΕΠΣ Έβρου 
Η Αλεξανδρούπουλη κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο αφού τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος των Play-offs βρίσκεται στο +13 απο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!




ΕΠΣ Θράκης 
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος ...η Δόξα Νεου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στο +5 απο την Δόξα Γρατινής και στο +6 απο την Αναγ. Παγουρίων !




ΕΠΣ Ξάνθης 
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ....ο Παύλος Μελάς Κουτσού βρίσκεται στο +3 απο τον Α.Ο. Βιστωνίδας!
Την επόμενη αγωνιστική...''σούπερ ντέρμπι'' με την Βιστωνίδα να υποδέχεται το Κουτσό!




ΕΠΣ Καβάλας
Tρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και ο Άρης Πηγών βρίσκεται στο +4 απο τον Βύρωνα Καβάλας




ΕΠΣ Σερρών 
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και ο Ηρακλής Αμμουδιάς βρίσκεται στο +9 απο τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
Πλέον θέλει μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα!




ΕΠΣ Μακεδονίας 
Τρείς αγωνιστικές και εδώ πριν το φινάλε και γίνεται ''μάχη'' ανάμεσα σε Α.Ε. Ευόσμου (42β.) και ΙΕΚ Δέλτα (41β) ενώ την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί το ''σούπερ ντέρμπι'' ΙΕΚ Δέλτα - Α.Ε. Ευόσμου!

Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...