ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Δόξα Βώλακα : ο δρόμος προς τον τελικό!

 Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του φετινού κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας είναι η περυσινή τρεμπλούχος Δόξα Βώλακα!

Μια ομάδα η οποία την τελευταία 10ετία έχει κάνει έντονα αισθητή την παρουσία της ...στο δραμινό ποδόσφαιρο ψάχνει να πετύχει κάτι μοναδικό στα δρώμενα του δραμινού ποδοσφαίρου τα τελευταία 50 χρόνια!

''Κυνηγάει'' το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα (κάτι το οποίο έχει πετύχει η Δόξα Σιταγρών τις χρονιές 1974 και 1975)....κυνηγάει και το μοναδικό ''back to back'' ντάμπλ (σε περίπτωση που πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο) στην ιστορία του δραμινού ποδοσφαίρου!

Οι ''Μαυραετοί'' τείνουν να δημιουργήσουν την δική τους παράδοση στο κύπελλο αφού την τελευταία επταετία θα συμμετάσχουν για 5η φορά ...την 3η συνεχόμενη ενώ κατέκτησαν την περυσινή χρονιά ...πρωτάθλημα , κύπελλο και σούπερ καπ!

Η ακριτική ομάδα ξεκίνησε την φετινή της πορεία απο την 3η φάση νικώντας δύσκολα τον μαχητικό Ξηροπόταμο με σκορ 1-0 (85΄Μουζενίτοβ) .

Στους ''16''  οι ''Μαυραετοί'' απέκλεισαν εκτός έδρα τον Άρη Φωτολίβους με σκορ 0-2 (Σταμπουλής Η. , Μουζενίτοβ) .

Στα προημιτελικά ''πέταξαν'' εκτός του Αμπελόκηπους με σκορ 3-1 (Τσαμπάζης , Στάϊκός Ν. 2) ...

Τέλος στην ημιτελική φάση με διπλή νίκη επί του Αγίου Αθανασίου ...2-0 εντός (Μουζενίτοβ , Σταμπουλής Η.) και 0-1 εκτός (Στάϊκος Ν.) οι ''Ακρίτες'' κατάφεραν και πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Η παρουσία της Δόξας Βώλακα στην φετινή διοργάνωση ....

Αγώνες : 5 

Νίκες : 5

Ισοπαλίες : 0 

Ήττες : 0 

Τέρματα : 9-1 


Σκόρερς : 

3 γκολ : Στάϊκος Ν. , Μουζενίτοβ 

2 γκολ : Σταμπουλής Η. 

1 γκολ : Τσαμπάζης 

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...