ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

B΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 21ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 21η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 28 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 538 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Αίαντας Κερ. Αρκαδικου (photo: Δημ.Μπουτζέκης)

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...ο Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού πανηγυρίζει απο σήμερα την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία , μετά την ευρεία νίκη με σκορ 7-1 επί του ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄με τον Μελίδη να πετυχαίνει καρέ τερμάτων (4) και να φθάνει τα 27 τέρματα ανεβαίνοντας παράλληλα στην κορυφή των σκόρερς με τον Καλατζίδη του Μαυροβάτου να μένει στα 26 γκολ!

Με άνετες νίκες συνέχισαν οι Φίλιπποι Δοξάτου (5-0 τους Αμπελόκηπους Β΄) και η Αδριανή (8-0 το Προάστειο) με την διαφορά να μένει στους δύο βαθμούς για τους ''νερατζούρι'' ...και τον ''Γηραιό'' να θέλει στραβοπάτημα των Φιλίππων (υπερτερεί στην ισοβαθμία) για να ''κλέψει'' την θέση των μπαράζ!

Το σημαντικότερο ωστόσο επίτευγμα για την Αδριανή είναι ότι συμπλήρωσε τρία χρόνια σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος αήττητη !

Στα υπόλοιπα ματς ...η Α.Ε. Κυργίων επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Μοναστηρακίου με τον προπονητή των γηπεδούχων Χρήστο Ζεκερίδη να ''αποχαιρετά'' την αγαπημένη του ομάδα μέσα σε φορτισμένο συγκινισιακά κλίμα...

Ο Πήγασος Δράμας χάρη σε πέναλτι του Ζορμπίδη έκαμψε την αντίσταση των Κουδουνίων εκτός έδρας με σκορ 0-1 και ''κλείδωσε'' την θέση του μέσα στην εξάδα...

Τέλος..σε ένα ματς όπου το φινάλε ''έκρυβε'' συγκινήσεις...ο Ηρακλής Μαυροβάτου (που έχασε με τρυαματισμό τον Καλατζίδη) επικράτησε με σκορ 1-2 μέσα στον Νεροφράκτη επί του τοπικού Απόλλωνα χάρη σε τέρμα του Αγγελίδη στο 94΄και ενώ προηγουμένως είχε ισοφαρίσει στο 92΄ο Λεϊλόγλου!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου , η βαθμολογία και η επόμενη τελευταία αγωνιστική έχουν ως εξής :