ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Aίαντας Πυλαίας - Δόξα 2016 0-6 : ...και τώρα ο τελικός ανόδου με τον Άρη !

 Ακόμη μια νίκη για την Δόξα 2016 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β Εθνικής το μεσημέρι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αίαντα Πυλαίας στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας.

Για άλλο ένα αγώνα η δραμινή ομάδα κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να νικήσει τελικά με το ευρύ 0-6.

Ταυτόχρονα ο κοουτς Τσιμπλιδης Νίκος είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και να δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν κορίτσια που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής μας.

Πριν ακόμη συμπληρωθούν τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά η Πουλιουδη με κοντινή προβολή μετά από σέντρα από δεξιά της Χατζηιωάννου άνοιξε το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα η Χατζηιωάννου ήταν αυτή που διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας 2016 όταν με εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη τερματοφύλακα.

Με τη συμπλήρωση του ημιωρου η Πουλιουδη διπλασίασε τα δικά της τέρματα όταν με ψύχραιμο πλασέ στα όρια της μεγάλης περιοχής και έγραψε το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ενδιάμεσα η δραμινή ομάδα είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τις Μπαμπαλή Πουλιουδη και Μπιλόρογλου να μην μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προσπάθειες τους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κοουτς Τσιμπλιδης πραγματοποίησε τις πρώτες αλλαγές καθώς στη θέση της Μπαντή πέρασε η 12χρονη Ντερεμιδου και λίγο μετά στη θέση της Χατζηιωάννου μια ακόμη 12χρονη η Ρήγα η οποία έκανε και το ντεμπούτο της με τη γυναικεία ομάδα.

Παρά τις αλλαγές ο ρυθμος της δραμινής ομάδα δεν έπεσε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει άλλα τρία τέρματα.

Αρχικά με την Πουλιουδη που εκμεταλλεύτηκε προσπάθεια της Μπιλόρογλου και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-4 πετυχαίνοντας το δικό της χατ τρικ και μετά πήραν σειρά η 13χρονη Χιντζιδου και η 12χρονη Ντερεμιδου που διαμόρφωσαν το τελικό 0-6.

Σημαντικό στοιχείο η χρησιμοποίηση για άλλη μια φορά νεαρών παικτριών που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους και γέμισαν με χαρά και χαμόγελα όλους τους φιλάθλους της δραμινής ομάδας που στήριξαν για άλλη μια φορά τις προσπάθειες τους.

Η πιο δύσκολη εβδομάδα της χρόνιας ξεκίνησε ιδανικά και επόμενη πρόκληση ο αγώνας κυπέλλου με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ την Τετάρτη στις 16:00 στο γήπεδο της Δόξας Δράμας ενώ αμέσως μετα ακολουθεί ο αγώνας με τον Άρη που θα καθορίσει την πρώτη θέση του ομίλου και αυτός στο γήπεδο της Δόξας Δράμας την ερχόμενη Κυριακή.


Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης Νίκος)
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια (70' Τσιόκα Αναστασία), Ζήση Παρασκευή Ηλιάδη Σοφία (70' Ρήγα Μέλια), Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιουδη Ελπίδα (60' Πουλιούδη Κατερίνα), Μπαντή Βασιλική (50' Ντερεμιδου Μαρία), Χατζηιωάννου Ασημίνα (60' Λύρατζη Μαρία), Χιντζιδου Νικολέτα, Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα.

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...