ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 24ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Mε την 24η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (μετά απο την διακοπή δύο εβδομάδων ...ελέω τελικού κυπέλλου) το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 21 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 551 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Νέα Αμισσός πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της ημέρας αφού πέρασε μέσα απο το Καλαμπάκι με σκορ 1-2 χάρη σε τέρματα των Βακιρτζή και Τσιμισκίδη και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο έτερος διεκδικητής Βώλακας επικράτησε με σκορ 4-0 του Ορφέα Χωριστής μέσα σε πανηγυρικό κλίμα μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου πριν μια εβδομάδα και πλέον περιμένει ένα στραβοπάτημα της Νέας Αμισσού και νίκες δικές του...τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ώστε να ''κλέψει'' το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα !


Ο Πανδραμαϊκός ολοκλήρωσε με νίκη τις εντός έδρας φετινές υποχρεώσεις νικώντας με σκορ 4-2 την Α.Ε. Αμπελοκήπων και πλασαρίστηκε στην τριάδα !


Ο Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου επικράτησε με σκορ 1-2 μέσα στο Φωτολίβος ...το οποίο ''έσπρωξε'' στην θέση των μπαράζ...και έβαλε τέλος στις ''φημολογίες'' ....


Η Προσοτσάνη είχε εύκολο έργο απέναντι στον Άρη Καλαμώνα τον οποίο και νίκησε με σκορ 3-0 ''κλειδώνοντας'' έτσι την θέση της μέσα στην εξάδα...


Ο Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου στην σπουδαιότερη μέχρι στιγμής νίκη του επικράτησε με σκορ 2-0 της Καλλιφύτου και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης .....


Τέλος ...στο μοναδικό ματς (χ)ωρίς τέρματα ...Πετρούσα και Μικροχώρι έμειναν στο ''μηδέν'' (0-0) με τους ''κιτρινόμαυρους'' να παίρνουν ''χρυσό'' βαθμό και πλέον να περιμένουν στον ''τελικό επιβίωσης'' την ερχόμενη εβδομάδα τον Άρη Φωτολίβους !



Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία , η επόμενη αγωνιστική καθώς και γενικά στατιστικά έχουν ως εξής :