ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 22ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία και στατιστικά

 Με την 22η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικα στα 504 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Νέα Αμισσός πέρασε ''δια πυρός και σιδήρου'' απο τον Ξηροπόταμο νικώντας με ανατροπή  δύσκολα τον τοπικό Μέγα με σκορ 2-3 σε ένα ματς με αρκετή ένταση στο αγωνιστικό ρυθμό , με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και τους ''κιτρινόμαυρους'' να πέφτουν πάνω σε έναν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΖΙΑΚΑ που ''κατέβασε'' ρολά στην κυριολεξία!

Έτσι με αυτή την νίκη ο ΠΑΟΠ έφθασε τους 50 βαθμούς και συνέχισε να κρατά το +2 απο την Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου χάρη σε τέρματα των Δράμπαλη (2) και Μαρκόπουλου και στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας..

Για τον Μέγα που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Ψηλός Γιάννης Ιωαννίδης μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Ζεκερίδη...και είδε την Νέα Αμισσό να ξεφεύγει στο -6 και πλέον όλα να γίνονται δυσκολότερα στην υπόθεση τίτλος...

Στο Εθνικό Στάδιο ο Πανδραμαϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 του Καλαμπακίου και πλησίασε στον βαθμό απο την τετράδα ...''ψαλιδίζοντας'' παράλληλα τις ελπίδες των ''κιτρινόμαυρων'' στην μάχη της κορυφής..


Η Προσοτσάνη με ανατροπή επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Άρη Μικροχωρίου που προηγήθηκε με τον Μάριο Τόπι (ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην πρώην του ομάδα) ωστόσο οι γηπεδούχοι με τέρματα των Παναγιώτου και Πατένταλη στην επανάληψη έφθασαν στην νίκη και πλησίασαν στον βαθμό την τετράδα..

Η Δόξα Πετρούσας με πέναλτι του Θοδωρή Καλλέργη στο 90' ''έριξε'' στο καναβάτσο τον Άρη Φωτολίβους και επέστρεψε στις νίκες ενώ τα ''καναρίνια'' παρά την ήττα ''κρατήθηκαν'' πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη...

Η Α.Ε. Αμπελοκήπων συνέχισε την ανοδική της πορεία πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ξεπερνώντας το εμπόδιο της Χωριστης με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Βασιλειάδη...

Τέλος στην μοναδική ισοπαλία της ημέρας...Αρης Καλαμώνα και Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου ''μοιράστηκαν'' γκολ και βαθμούς (1-1) με τους γηπεδούχους πλέον απο σήμερα να υποβιβάζονται και μαθηματικά στην Β΄Κατηγορία έχοντας όμως κερδίσει την συμπάθεια του φίλαθλου κοινού ...αφού οι πιτσιρικάδες του Θεοδόση Ταβλαρίδη είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που δεν έχει δεχθεί την κόκκινη κάρτα !

Για την Καλλίφυτο άνοιξε το σκορ ο Παλατσίδης δίνοντας την ...τον παρθενικό βαθμό μετά απο 11 εξόδους ενώ για τον Καλαμώνα ισοφάρισε στο 97΄ο Μητρούσης !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία , η επόμενη αγωνιστική καθώς και γενικά στατιστικά : 





Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής! (Κυριακή 12/5)

 Επιστροφή στην δράση για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων την ερχόμενη Κυριακή 12/5 και η ΚΕΔ/Ε...