ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 21ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία και στατιστικά

 Με την 21η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 25 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 486 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Νέα Αμισσός ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Πετρούσας και συνέχισε να προπορεύεται στην κούρσα του πρωταθλήματος χάρη σε τέρμα του Τσιμισκίδη στο 45ό λεπτό!

Στην 2η θέση τώρα πέρασε η Δόξα Βώλακα που επικράτησε με το ευρύ σκορ 0-5 μέσα στο Φωτολίβος επί του τοπικού Άρη που έμεινε μόλις στο 10΄ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δεληγιώρογλου...

Οι ''Μαυραετοί'' εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και πετυχαίνοντας και τα πέντε τέρματα στην επανάληψη βρέθηκαν στο -2 απο την κορυφή και την επόμενη εβδομάδα υποδέχονται στο μεγάλο ντέρμπι τον Άγιο Αθανάσιο!


Στον Αγιο Αθανάσιο τώρα...ο τοπικός Μέγας και η Προσοτσάνη ''αλληλοεξουδετερώθηκαν'' με τους γηπεδούχους να βρίσκονται νωρίς με 2-0 στο σκορ...ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αν και με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ρούσου στο 43΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα) πήραν ένα πολύτιμο βαθμό στο 85΄ με τον Αστερίου !


Στον Ξηροπόταμο ...ο τοπικός Μέγας βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με ΓΚΟΛΑΡΑ του Πάνου στο 35΄ ωστόσο ο Πανδραμαϊκός στην επανάληψη αντέδρασε και ανατρέποντας το σκορ με τους Καρασαββίδη , Χατζηκυριάκου και Αχαλινόπουλο έφθασε σε μια σημαντική νίκη !


Στο Καλαμπάκι ...η τοπική ΑΕΚ προηγήθηκε με σκορ 2-0 στο 23΄...απέναντι στον ουραγό Καλαμώνα που μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη (75΄- 77΄) ''μοίρασε'' εγκεφαλικά ...μέχρι να έρθει ο Δεμενελούδης στην εκπνοή να βάλει τα πράγματα στην θέση τους...και να κρατήσει τους ''κιτρινόμαυρους'' στο -4 απο την κορυφή!


Στην Καλλίφυτο ...η τοπική ομάδα βρέθηκε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ''αγκαλιά'' με το πρώτο τρίποντο μετά απο αρκετές εβδομάδες ....ωστόστο η Χωριστή ισοφάρισε στο 68΄...με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ (1-1) ....


Τέλος ...στο Μικροχώρι , ο τοπικός Άρης γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 0-4 απο την Α.Ε. Αμπελοκήπων που ανέβηκε στην 7η θέση....

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία , η επόμενη αγωνιστική καθώς και γενικά στατιστικά έχουν ως εξής :









Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...