ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Δόξα 2016 - Ν.Π.Σ. Βόλος 5-1 : νίκη στο ρελαντί για την δραμινή ομάδα!

Με άνετη νίκη επί του Βόλου (5-1) συνέχισε η Δόξα 2016 την προσπάθεια της και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών μας το πρωτάθλημα της Β Εθνικής καθώς επικράτησε με σκορ 5-1 της ομάδας του Βόλου ΝΠΣ σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Αδριανής.

Έχοντας τραυματία την Τζιντζόγλου η οποία επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής νεανίδων με πρόβλημα στο δικέφαλο, η δραμινή ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και παρα το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ανατρέψει το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Δόξα 2016 να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τις Μπαμπαλή , Μπαντή, Πουλιουδη και Μπιλόρογλου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα του Βόλου κατάφερε να προηγηθεί.

Ήταν το 20' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ με κοντινή κεφαλιά έγινε το 0-1.

Άμεση ήταν η απάντηση της δραμινής ομάδας αφού αμέσως μετά τη σέντρα (22') η Πουλιουδη ισοφάρισε σε 1-1.

Πριν περάσουν δύο λεπτά (24΄) η Μπαμπαλή με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 και δύο λεπτα αργότερα(26΄) η Χατζηιωάννου με κοντινή προβολή έκανε το 3-1.

Το 4-1 έγινε με κοντινό πλασέ της Μπαμπαλή (30΄) για να έρθει η Μπαντή ακριβώς με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45΄) να γράψει το τελικό 5-1.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο προπονητής της δραμινής ομάδας Νίκος Τσιμπλιδης πέρασε στον αγώνα τις νεαρές Ντερεμιδου, Λαζαρίδου και Λύρατζη στις θέσεις των Μπαντή, Ζήση και Πουλιουδη δίνοντας την ευκαιρία στις δύο πρώτες να κάνουν το ντεμπούτο τους κατά τη φετινή χρονιά.

Το σκορ παρέμεινε το ιδιο και στην επανάληψη παρά τις ευκαιρίες που έχασαν οι Ντερεμιδου, Λύρατζη και Μπαμπαλή.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν με την δραμινή ομάδα μια δωδεκάχρονη, τρεις δεκατριαχρονες, δύο δεκατετράχρονες, μια δεκαπεντάχρονη και δύο δεκαεξάχρονες αθλήτριες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πολύ καλή δουλεια που γινεται στα τμήματα υποδομής της Δόξας 2016 τα τελευταία χρόνια.


Δόξα 2016 (Νίκος Τσιμπλίδης)
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια (70' Τσιόκα Αναστασία), Ζήση Παρασκευή (45' Λαζαρίδου Μαριάνθη), Ηλιάδη Σοφία (70' Στεφανίδου Σοφία), Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιούδη Ελπίδα (45' Ντερεμιδου Μαρία), Μπαντή Βασιλική (45' Λύρατζη Μαρία), Χατζηιωάννου Ασημίνα, Χιντζιδου Νικολέτα, Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα.

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...