ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Δόξα 2016 - Άρης 2-3 : η ''κακή αρχή'' έφερε την πρώτη ήττα!

 Την πρώτη της ήττα γνώρισε σήμερα η Δόξα 2016 που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην υπόθεση ανόδου στην Α΄Εθνική κατηγορία.

Ένα κακό πρώτο εικοσάλεπτο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Άρη να προηγηθεί με 0-3 και ουσιαστικά να βάζει τις βάσεις για τη σημερινή νίκη.

Η δραμινή ομάδα κατόρθωσε να μειώσει το σκορ με τη νεαρή Μπιλόρογλου με το 1-3 να μένει μέχρι την ανάπαυλα...

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα κυριάρχησε στο γήπεδο δημιούργησε ευκαιρίες και κατόρθωσε να μειώσει και άλλο το σκορ με την Μπαμπαλή με σουτ μέσα απο την περιοχή ενώ λίγο μετά η ίδια παίκτρια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ της βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Άρη.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτριών της δραμινής ομάδας οι οποίες δυστυχώς διακόπηκαν πολλές φορές από τις καθυστερήσεις των παικτριών του Άρη που τουλάχιστον δέκα φορές έπεσαν στο έδαφος με αποτέλεσμα πολυλεπτες καθυστερήσεις υπό την ανοχή του διαιτητή κυρίου Κεφαλά που δυστυχώς παρά το ότι ορίστηκε ως αξιολογημενος δεν δικαιολόγησε ούτε μια στιγμή αυτόν τον ορισμό.

Πολλά τα παράπονα για πρώτη φορά φέτος για τη διαιτησία που δυστυχώς εξάντλησε την αυστηρότητα σε κίτρινες κάρτες στην δραμινή ομάδα ενώ ταυτόχρονα ανέχτηκε τις καθυστερήσεις της αντίπαλης ομάδας από το πρώτο ημίχρονο.

Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης Νίκος) :
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή, Ηλιάδη Σοφία, Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιούδη Ελπίδα, Μπαντή Βασιλική, Χατζηιωάννου Ασημίνα, Τζιντζόγλου Ελένη, Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα (70 Χιντζιδου Νικολέτα)

photos : Βασίλης Μουρατίδης

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...