ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Δόξα 2016 - ΠΑΟΚ 1-6 : μπορεί να αποκλείστηκε η δραμινή ομάδα...αλλά κέρδισε ''εμπειρίες'' !

 Σε ενα αγώνα γιορτή για το δραμινό ποδόσφαιρο γυναικών η Δόξα 2016 ηττήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ με το τελικό σκορ 1-6.

Πάρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πολλοί ήταν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των κοριτσιών.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ σαφώς καλύτερη και με μεγαλύτερη εμπειρία κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ ήδη από το πρώτο λεπτό και στη συνέχεια να πετύχει αλλα δύο γκολ διαμορφώνοντας το 0-3 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την δραμινή ομάδα να καταφέρνει να μειώσει το σκορ σε 1-4 μετά από ωραία προσπάθεια της Μπαντή και πλασέ της Μπαμπαλή.


Για άλλη μια φορά ο κοουτς της δραμινής ομάδος Νίκος Τσιμπλιδης έδωσε την ευκαιρία σε κορίτσια προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες απέναντι σε μια πολύ καλή και οργανωμένη τακτικά ομάδα.  


Το μέγαλο παιχνίδι πλέον για την δραμινή ομάδα είναι ο αγώνας της Κυριακής απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί και αυτός στο γήπεδο της Δόξας Δράμας και το αποτέλεσμα του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου και πιθανόν την άνοδο στην Α Εθνική!


Δόξα 2016 ( Τσιμπλιδης Νίκος) :
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή (85' Τσιόκα Αναστασία), Ηλιάδη Σοφία, Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιούδη Ελπίδα ( 70'' Λύρατζη Μαρία) , Μπαντή Βασιλική, Χατζηιωάννου Ασημίνα, Χιντζιδου Νικολέτα (46' Τζιντζόγλου Ελένη ), Μπαμπαλή Ελένη ( 75' Ντερεμιδου) , Μπιλόρογλου Στέλλα (75' Πουλιουδη Κατερίνα)

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...