ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Μικτές ομάδες Παίδων - Νέων ΕΠΣ Δράμας : πρωτιά και πρόκριση στην επόμενη φάση για τους Παίδες...''αποχαιρέτησαν'' με ψηλά το κεφάλι οι Νέοι! Αποτελέσματα , βαθμολογίες και videos!

 Δύο νίκες με το ίδιο σκορ 1-0 ήταν ο απολογισμός των αγώνων διεξαγωγής της 5ης αγωνιστικής στο δημοτικό γήπεδο Ξηροποτάμου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων για τις Μικτές Ομάδες Κ-14 και Κ-16 της Ε.Π.Σ.Δράμας απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Μετά και τα μεταξύ τους αποτελέσματα των άλλων δύο ομάδων του ομίλου μας,
η Μικτή μας Ομάδα Κ-14 εξασφάλισε την 1η θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού με πιθανό "αντίπαλο" την Μικτή ομάδα Κ-14 που θα προέρχεται από μία εκ των Ε.Π.Σ.Έβρου,Καβάλας,Πέλλας,Κοζάνης,Μακεδονίας,Ηπείρου,Πρέβεζας -Λευκάδας, Λάρισας στην έδρα αυτού που θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης.
Η σύνθεση της Κ-14 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ:
Παπαδόπουλος Χριστόδουλος, Σίντος Δημήτριος, Μπουργασλής Δημήτριος- Μάριος,Παπαμαρίνου Ιωάννης, Γεωργιάδης Γρηγόριος-Μάξιμος, Ρούτσης Δημήτριος, Αβράμης Δημήτριος,Μουστακίδης Παναγιώτης, Καλλιώρας Νικόλαος, Γεωργακούδης Δημήτριος,Δημητριάδης Αλέξανδρος (ενδεκάδα),Γεωργιάδης Στέφανος, Γιαννάκης Νικόλαος, Αβραμίδης Χρήστος,Βρεττόπουλος Εμμανουήλ, Παπαδόπουλος Βασίλειος-Ραφαήλ, Πάππος Χαράλαμπος,Στεφανίδης Ευστάθιος, Γαλεάδης Ιωάννης, Σουμπάκης Άγγελος.

Το μοναδικό και νικητήριο γκολ του αγώνα ο Καλλιώρας Νικόλαος με κεφαλιά στο 2ο των καθυστερήσεων.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
ΕΠΣ Δράμας - ΕΠΣ Σερρών 1-0
ΕΠΣ Χαλκιδικής - ΕΠΣ Κιλκίς 5-1


Η τελευταία αγωνιστική (6η , 28/2) 
ΕΠΣ Δράμας - ΕΠΣ Χαλκιδικής 
ΕΠΣ Σερρών - ΕΠΣ Κιλκίς

Δείτε στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) της αναμέτρησης των Παίδων σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου..




Αντίστοιχα η Μικτή μας Ομάδα Κ-16 παρά την αξιέπαινη προσπάθεια που συνοδεύτηκε με νίκη 1-0, μετά και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας των άλλων δύο ομάδων του ομίλου, δεν έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την 1η θέση στον όμιλο καθώς στην περίπτωση ισοβαθμίας με την Κ-16 της Ε.Π.Σ.Κιλκίς λόγω των μεταξύ μας αγώνων υπερτερεί η ομάδα του Κιλκίς, ενώ και η πιθανότητα συγκέντρωσης συνολικά 10 βαθμών δεν αποφέρει την ελπίδα διεκδίκησης πρόκρισης ως μία εκ των τριών καλύτερων δεύτερων ομάδων όλων των ομίλων.

Η σύνθεση της Κ-16 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ:
Νάννος Ιωάννης, Χασιλίδης Λάζαρος- Εφραίμ, Γεωργιάδης Μιχαήλ,Λουκίδης Γεώργιος, Αλκίδης Βασίλειος, Αθανασίου Κωνσταντίνος, Εμμανουηλίδης Γεώργιος, Εξουζίδης Ιορδάνης, Ιωαννίδης Μιλτιάδης, Μαλλόσι Μάριο, Ζεδαμάνης Κωνσταντίνος (ενδεκάδα), Γεωργιάδης Νικόλαος,Στοιμενίδης Δημήτριος, Ιορδανίδης Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Ευάγγελος, Κουντουράς Αναστάσιος, Παρασκευαΐδης Ανέστης, Σύρτας Θεόδωρος, Σολάκης Αλέξιος, Πολυχρονάκης Σταύρος.

Το μοναδικό και νικητήριο γκολ ο Ιωαννίδης Μιλτιάδης με πέναλτι στο 51',ενώ για την ομάδα μας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Στοιμενίδης Δημήτριος.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
ΕΠΣ Δράμας - ΕΠΣ Σερρών 1-0
ΕΠΣ Χαλκιδικής - ΕΠΣ Κιλκίς 2-2


Η τελευταία αγωνιστική (6η , 28/2) 
ΕΠΣ Δράμας - ΕΠΣ Χαλκιδικής 
ΕΠΣ Σερρών - ΕΠΣ Κιλκίς


Δείτε στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) της αναμέτρησης των Παίδων σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου..




Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...