ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Αβέρωφ Δράμας : μια ιστορική επιστροφή ...προ των πυλών!

 Μια ιστορική επιστροφή είναι προ των πυλών στο δραμινό ποδόσφαιρο και όχι μόνο...αφού μια ομάδα που άφησε το στίγμα της ...τις περασμένες δεκαετίες  είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι!

Ο λόγος για τον Αβέρωφ Δράμας οι άνθρωποι του οποίου ανακοίνωσαν την έναρξη των διαδικασιών ώστε να επανιδρυθεί και πάλι το ιστορικό αυτό σωματείο !

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η εξαφάνιση της αλάνας και της γειτονιάς από την πόλη μας θεωρούμε πως ήταν οι κύριοι λόγοι για την απενεργοποίηση των περισσότερων ιστορικών συλλόγων της Δράμας.

Κόντρα στο ρεύμα, μια παρέα ρομαντικών ξεκίνησε πριν λίγο καιρό την προσπάθεια επενεργοποίησης του ιστορικού Αβέρωφ και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία. 

Ο Γ.Σ.ΑΒΕΡΩΦ, είχε ξεκινήσει προπολεμικά από  τον τότε προσφυγικό συνοικισμό Αβέρωφ, στην περιοχή Περίθαλψη της πόλης μας.

Η επανασύσταση του Συλλόγου έγινε το 1954, διατηρώντας και τμήμα καλαθοσφαίρισης, ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα είχε τελευταία έδρα το γήπεδο του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας  (ορφανοτροφείο).

Στη νέα προσπάθεια συμμετέχουν πρώην ποδοσφαιριστές του Αβέρωφ, παλιοί φίλαθλοι αλλά και νέοι φίλοι που αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για την πορεία της προσπάθειας μας και για την διοικητική και αγωνιστική οργάνωση του συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται για να εγγραφούν ως μέλη, μπορούν να επικοινωνούν με μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσου : συνεχίζει στα "κιτρινόμαυρα" ο Παντελής Γρηγοριάδης !

Ανανεώσεων συνέχεια για τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσου ...μεεωτον Παντελή Γρηγοριάδη να συνεχίζει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στους πρωταθλητές...