ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Δόξα 2016 - Ροδόπη'87 4-0 : συνέχισε την προέλαση της ...η δραμινή ομάδα!

 Αγωνιστική δραστηριότητα μετά από δύο εβδομάδες 2016 καθώς μετά το ρεπό και το τρίποντο χωρίς αγώνα λόγω της απόσυρσης της ομάδας της Βέροια Ladies αντιμετώπισε το απόγεμα της Κυριακής στο γήπεδο Αδριανής την ομάδα της Ροδόπης 87.

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση η δραμινή ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-0 της αξιόμαχης ομάδας της Ροδόπης 87.

Με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πουλιουδη η Ηλιάδη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Χρειάστηκαν να περάσουν τριάντα λεπτά αγώνα χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για να έρθει το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας όταν μετά από αυτό όλη προσπάθεια η Πουλιουδη βρέθηκε τετ α τετ με την αντίπαλη τερματοφύλακα και με κοντινό σουτ να γράψει το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα με την Δόξα 2016 να έχει τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να παρουσιάσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει τη φετινή χρονιά.

Στο 70' λεπτό η Μπαμπαλή εκμεταλλεύτηκε κάθετη μεταβίβαση και αφού πέρασε και την τερματοφύλακα έκανε το 3-0.

Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε με ιδιαίτερο τρόπο λόγω των γενεθλίων της Ελένης Μπαμπαλή.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από την Πουλιουδη.

Το πέναλτι κέρδισε η Μπιλόρογλου μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια εντός της περιοχής της Ροδόπης 87.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν το σουτ της νεαρής Λύρατζη δεν έβρισκε τη συμβολή των δοκαριών λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.


Δόξα 2016 ( Τσιμπλιδης)
Ασπρούδη Αργυρή , Μάκρα Ιφιγένεια , Ζήση Παρασκευή , Ηλιάδη Σοφία , Κελεμπέκη Κατερίνα (75' Χαζηεμμανουηλ Θενια) , Χατζηιωάννου Ασημίνα (70' Πουλιουδη Κατερίνα), Μπαντή Βασιλική (75' Λύρατζη Μαρία) , Πουλιουδη Ελπίδα, Τζιντζόγλου Ελένη, Μπαμπαλή Ελένη, Χιντζιδου Νικολέτα ( 55' Μπιλόρογλου Στέλλα)

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...