ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 20ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία και στατιστικά!

 Με την 20η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 21 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 461 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η ''κορυφή συνεχίζει να φλέγεται'' και απο το απόγευμα του Σαββάτου άλλαξε και πάλι κάτοχο!!!!

Στην κορυφή και πάλι....πέρασε η Νέα Αμισσός που έφυγε με το ''διπλό'' σε ένα ματς ''αίμα και άμμος'' με σκορ 1-2  επί του Πανδραμαϊκού χάρη σε τέρματα των Τσιμισκίδη (44΄) και Βακιρτζή (67΄) ενώ οι ''ερυθρόλευκοι'' μείωσαν στο 82΄με τον Χατζηκυριάκου...

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν απο το 75΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιλλού ...


Στο Κραχτίδη ...η Α.Ε. Αμπελοκήπων ''φρέναρε'' τον Μέγ. Αλέξ. Αγίου Αθανασίου ...όπου αμφότεροι έμειναν στο ''μηδέν'' (0-0) ....


Η Δόξα Βώλακα επικράτησε δύσκολα της αξιόμαχης Δόξας Πετρούσας με σκορ 1-0 χάρη σε  τέρμα του Γιάννη Σίγγου στο 28΄έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια ...και μείωσε την απόσταση απο την κορυφή στους δύο βαθμούς!


Η Α.Ε. Καλαμπακίου συνέχισε να είναι η καλύτερη εκτός έδρας  ομάδα της κατηγορίας (έχει οκτώ νίκες σε έντεκα εξόδους) περνώντας απο την Χωριστή με σκορ 0-2 χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του Καγιάογλου και έτσι βρίσκεται στο -4 απο την κορυφή!


Στην Προσοτσάνη , η τοπική ομάδα επικράτησε με σκορ 3-1 του αξιόμαχου Άρη Φωτολίβους και μείωσε την απόσταση απο την κορυφή στο -5 χάρη σε τέρματα των Προκοπίου , Ρούσσου και Τσακμακίδη ενώ τα ''καναρίνια'' μείωσαν στην εκπνοή με μια ΓΚΟΛΑΡΑ του Δημήτρη Γεωργιάδη !


Ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου συνέχισε την ανοδική του πορεία νικώντας στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Κρώμνης με σκορ 2-4 τον Άρη Καλαμώνα (τυπικά γηπεδούχος) χάρη σε τέρματα των Πάνου , Ιωαννίδη (2) και Λυκίδη και πλέον πλησίασε το Φωτολίβος στον ένα βαθμό !

Τέλος... σε ένα ματς όπου στην επανάληψη ήταν το ''ζουμί'' ο Άρης Μικροχωρίου επικράτησε με σκορ 3-2 του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου κα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα χάρη σε τέρματα των Τόπι (2) και Αυγητίδη ενώ για τους ''ροσομπλού'' σκόραραν οι Παρουτσής και Κονδυλίδης!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξης ...