ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 18ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Κυριακής όπου σημειώθηκαν 37 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 527 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...Δόξα Αντώνης Καστρινός (0-9 μέσα στην Κάτω Βροντού) και Μακεδονικός Αλιστράτης (11-0 την Δόξα Δράμας Β΄) έκαναν ''επίδειξη δύναμης'' και συνέχισαν την ''μονομαχία'' τους στην ''μάχη της κορυφής'' !

Στην Γραμμένη ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος επικράτησε με το ευρύ σκορ 7-1 του Αετού Βαθυτόπου που επέστρεψε στην ''δράση'' μετά απο έναν μήνα τιμωρίας λόγω των γνωστών γεγονότων...

Δόξα Σιταγρών (4-0 τον Ηρακλή Μυλοποτάμου) και Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου (0-2 μέσα στην Νέα Κρώμνη) συνέχισαν την ανοδική τους πορεία !

Τέλος , σημαντική νίκη για την Α.Ε. Καλής Βρύσης (απο ψυχολογικής πλευράς) που ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε μέσα στα Αμπελάκια με σκορ 1-2 επί του τοπικού Άρη , με τον 14χρονο Δημήτρη Αβράμη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ των φιλοξενουμένων!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής ...