ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 19ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία και στατιστικά!

 Με την 19η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 23 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 440 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η ''κορυφή συνεχίζει να φλέγεται'' και απο το απόγευμα του Σαββάτου άλλαξε κάτοχο ....μιας και σε αυτήν ανέβηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου που εκμετταλεύτηκε την ήττα της Νέας Αμισσού !

Αναλυτικά .....

Στην Νέα Αμισσό όλα άρχισαν ιδανικά για τον τοπικό ΠΑΟΠ με τον Βραμέντζαλη να ανοίγει το σκορ στο 15' ....

Στην επανάληψη όμως ο Βώλακας αντέδρασε ...ανέτρεψε το σκορ με τους Δράμπαλη (55΄) και Τσαμπάζη (75΄) και πήρε σπουδαίο διπλό που τον έφερε στο -3 απο την κορυφή....επτά αγωνιστικές πριν το τέλος !


Ο Μέγας Αλέξ. Αγίου Αθανασίου επικράτησε με σκορ 3-0 επί της Καλλιφύτου χάρη σε τέρματα των Ευκαρπίδη (2) και Κοντρόπουλου και ανέβηκε μόνος πρώτος....όταν πριν λίγες εβδομάδες βρέθηκε στο -5 !


Στο τοπικό ντέρμπι Πετρούσας - Προσοτσάνης έλειψε μόνο το γκολ ...αφού δυνατές μονομαχίες είχε...γκολ όμως δεν είχε ....με τον Παναγιώτου στο 93΄να ''σημαδεύει'' το οριζόντιο δοκάρι και τους φιλοξενούμενους να (χ)άνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο -5 απο την κορυφή!


Ο Πανδραμαϊκός συνέχισε την ανοδική και αθόρυβη πορεία του (με τα τόσα προβλήματα) νικώντας με σκορ 4-1 την νεανική ομάδα του Άρη Καλαμώνα και μείωσε στο -6 απο την κορυφή ενώ την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχεται την Νέα Αμισσό !


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου που επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Ορφέα Χωριστής και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τους Ιωαννίδη και Πάνο να χρίζονται σκόρερ ....και τους ''κυανόλευκους'' να απομακρύνονται στο +9 απο την επικίνδυνη ζώνη !


Με το ...''δεξί'' ξεκίνησε ο Βασίλης Σαρακασίδης στον πάγκο των Αμπελοκήπων που πέρασαν με το εμφατικό σκορ 1-5 απο την δύσκολη έδρα του Φωτολίβους ....


Τέλος το Καλαμπάκι επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Μικροχωρίου στο γειτονικό ντέρμπι ...με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο ημίχρονο (35΄Γκαμότσος)...ωστόσο στο τελευταίο ημίωρο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τους Καγιάογλου (2) και Λαζαρίδη και βρέθηκαν στο -5 απο την κορυφή!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξης ...