ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 17ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου , όπου σημειώθηκαν 22 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 389 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...μπαίνοντας στην τελική ευθεία αφού απέμεινε μονός αριθμός αγωνιστικών ...μόλις εννέα....το πρωτάθλημα ''ξαναπήρε'' φωτιά!

Η πρωτοπόρος Νέα Αμισσός γνώρισε την ήττα απο την Προσοτσάνη και οι Αγιος Αθανάσιος , Βώλακας και Καλαμπάκι ''βρήκαν'' την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή!

Είναι τόσο ρευστή η κατάσταση ....αν αναλογιστεί κανείς ότι την πρωτοπόρο Νέα Αμισσό (38β) και τον έβδομο Πανδραμαϊκό (30β.) ''χωρίζουν'' μόλις οκτώ βαθμοί ....εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος!

Αναλυτικα....

Η Προσοτσάνη πέτυχε την νίκη της ημέρας ''ρίχνοντας'' στο καναβάτσο τον ΠΑΟΠ που είχε να χάσει δύο μήνες εντός έδρας (2/12 απο το Καλαμπάκι) και με τους Ματζιάρη και Παυλίδη μείωσε την απόσταση απο την κορυφή στους επτά βαθμούς...

Ο Άγιος Αθανάσιος πήρε σημαντικό διπλό μέσα στην δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου (1-2) χάρη σε τέρματα των Παναγιώτου και Παπαζώτου και έτσι ξαναμπήκε στο παιχνίδι του τίτλου ....

Ο Βώλακας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πέτυχε την 8η νίκη σε εννέα εντός έδρας αγώνες αφού ξεπέρασε το εμπόδιο των Αμπελοκήπων με τον Τσαμπάζη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 85ο λεπτό !

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και για την Δόξα Πετρούσας που επικράτησε με σκορ 2-0 επί της μαχητικής Καλλιφύτου χάρη σε τέρματα των Καλλέργη και Γάϊδα !

Ο Πανδραμαϊκός συνέχισε την ανοδική του πορεία νικώντας με σκορ 3-1 τον Αρη Μικροχωρίου και πλησίασε το γκρουπ των πρωτοπόρων χάρη σε τέρματα των Χατζηκυριάκου , Αχαλινόπουλου και Μουρατίδη !

Η Α.Ε. Καλαμπακίου συνέχισε τις ''υψηλές πτήσεις'' εκτός έδρας (καλύτερη επίδοση στην φετινή λίγκα) περνώντας και απο το Φωτολίβος με σκορ 0-2 χάρη σε τέρματα των Καγιάογλου και Κωσταντινίδη και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής απο την κορυφή (4β) !

Τέλος ο Ορφέας Χωριστής αφού ανέτρεψε το γρήγορο γκολ του Καλαμώνα στο 11΄χάρη σε χατ-τρικ του Αθανασιάδη πήρε την νίκη με σκορ 1-4 και βρίσκεται σε επαφή με το γκρουπ των πρωτοπόρων !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με τη πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :















Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...