ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Μικτή Κ15 (Κορίτσια) ΕΠΣ Δράμας : 2/2 για την δραμινή ομάδα ...νίκη απέναντι στον Έβρο (2-0) !


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την μικτή ομάδα γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Δράμας που επικράτησε με σκορ 2-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Έβρου , για την 2η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος , στην αναμέτρηση που έγινε παρουσία πολλών φίλων στο γήπεδο της Αδριανής!

Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν η Μπιλόρογλου με εκτέλεση πέναλτυ στο 20' το οποίο είχε κερδίσει η Ντερεμίδου...


Το 2-0 διαμορφώθηκε από τη Ντερεμιδου στο 15' του δευτέρου ημιχρόνου όταν πέρασε δύο αντιπάλους και με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε την αντίπαλη τερματοφύλακα...

Πολύ καλή και αξιόλογη η ομάδα της ΕΠΣ Έβρου η οποία είχες ευκαιρίες για την επίτευξη κάποιου τέρματος αλλά η Ασπρουδη ήταν σε ετοιμότητα όταν χρειάστηκε ενώ είχε και δοκάρι στο 30 του πρώτου ημιχρόνου.


ΕΠΣ Δράμας ( Μιχαηλίδου Έφη) :
Ασπρούδη Αργυρή , Λύρατζη Αλεξάνδρα, Χατζηεμμανουηλ Τσακιρακη , Σαμπανιδου ( 45' Χατζηαθανασιαδου) , Ρήγα ( 65' Τριανταφυλλίδου), Μπιλόρογλου, Ντερεμιδου (65' Κενανιδου) , Συλλογιδου (60' Μουρατίδου), Χιντζιδου, Λύρατζη Μαρία (65' Ασπρούδη Ιωάννα)

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...