ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 18ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Κυριακής όπου σημειώθηκαν 21 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 459 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...ο Αίαντας Αρκαδικού είναι ο μεγάλος κερδισμένος της ημέρας ...αφού επικρατώντας άνετα με σκορ 5-0 επί των Αμπελοκήπων Β΄εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια βαθμών της Αδριανής στα Κουδούνια (1-1) και αύξησε την διαφορά απο τους διώκτες τους ...στο +5 , πηγαίνοντας έτσι την ερχόμενη Κυριακή και τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος με ''μαξιλαράκι'' ασφαλείας στο μεγάλο ντέρμπι στην Αδριανή !

Οι Φίλιπποι Δοξάτου τώρα ανέτρεψαν το σκορ και επικράτησαν με σκορ 1-4 εκτός έδρας επί του Πηγάσου , ''πιάνοντας'' έτσι στην 2η θέση την Αδριανή και διατηρούν ελπίδες σε ενδεχόμενα στραβοπατήματα Αρκαδικού και Αδριανής για να ''κλέψουν'' τον τίτλο!

Στα υπόλοιπα ματς... ο Απόλλων Νεροφράκτη πήρε το πρώτο του τρίποντο μετά τον αδόκητο χαμό του προπονητή του Τάσου Καπαντζάκη νικώντας με σκορ 2-1 την Α.Ε. Κυργίων !

Ο Ηρακλής Μαυροβάτου επικράτησε με σκορ 4-1 επί της φιλότιμης ομάδας του Προαστείου που ξεπέρασε τα 100 γκολ παθητικό...

Τέλος στο αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση ...ο Αστέρας Κουδουνίων ''φρέναρε'' την Αδριανή με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ (1-1) ενώ οι ''κυανόλευκοι'' έχασαν και πέναλτι με τον Καλογριά στο 39΄!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής ...

 












Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...