ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 17ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Κυριακής όπου σημειώθηκαν 24 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 437 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...ο Αίαντας Κερ. Αρκαδικού συνέχισε την ξέφρενη πορεία του περνώντας εύκολα απο το Προάστειο (0-7) και αύξησε την διαφορά στο +3 απο τους διώκτες του , μιας και το Δοξάτο έ(χ)ασε έδαφος μένοντας στο ισόπαλο 1-1 (και υποχώρησε στο -5 απο την κορυφή)  με τον Μαυρόβατο ενώ η αήττητη Αδριανή που ανέβηκε στην 2η θέση πήρε το γειτονικό ντέρμπι μέσα στα Κύργια!

Σε δύο αγώνες με αρκετά γκολ και καλό θέαμα ....το Μοναστηράκι επικράτησε με σκορ 3-2 επί του Νεροφράκτη ...ενώ με το ίδιο σκορ νίκησαν τα Κουδούνια μέσα στο Κραχτίδη επί της Α.Ε.Α. Β΄!

Τέλος ...ο Πήγασος συνέχισε την ανοδική του πορεία νικώντας με σκορ 2-1 τον ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού Β΄!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :






Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...