ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Mακεδονικός Αλιστράτης - Δόξα Αντ. Καστρινός 0-5 : ''πρωταθλητές χειμώνα'' οι Μαυραετοί ...με εμφατική νίκη στο ντέρμπι κορυφής!

 Ασταμάτητη η Δόξα Αντ. Καστρινός πέρασε εμφατικά με σκορ 0-5 μέσα απο την Αλιστράτη επί του τοπικού Μακεδονικού στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας...και έτσι κατέκτησε τον ''άτυπο τίτλο'' της πρωταθλήτριας χειμώνα!

Οι ''Μαυραετοί'' έτσι έφθασαν τους 31 βαθμούς (10 νίκες και μια ισοπαλία στον Βαθύτοπο) και αύξησαν την διαφορά απο τους ''πράσινους'' στο +4 ...ενώ απο την άλλη πλευρά ο Μακεδονικός παρέμεινε στους 27 βαθμούς είδε όμως τον Βαθύτοπο όπου αγωνίζεται την ερχόμενη εβδομάδα - εκτός έδρας - να πλησιάζει στους δύο βαθμούς (25β)...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μουδούρογλου ενώ στην έναρξη της φάσης προηγήθηκε και δοκάρι με τον Μουρατίδη!

Στην συνέχεια οι ''πράσινοι'' απείλησαν με τον Θεοφανίδη που εκτέλεσε φαουλ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ..

Στο 12΄ο Καστρινός διπλασίασε τα τέρματα του...όπως και ο Σάββας Μουδούρογλου που πέτυχε το 0-2 με κεφαλιά μετά απο φάουλ του Αλέκου Ζορμπίδη!

Στο 27΄ο Σάββας Κυριακίδης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ''εκτελώντας'' τον Γιουσούφογλου απο τα 30 μέτρα με διαγώνιο σουτ που πήρε ανοδική πορεία και φάλτσα..(0-3) 

Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Στέφανο Ιωαννίδη δύο φορές αλλά ο Πούλας βρέθηκε σε ετοιμότητα κρατώντας το 0-3 μέχρι το τέλος ....

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με γκολ (0-4) με τον Ηλιόπουλο στο 47΄!

Στο 55΄οι δύο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο αμφότερες , με τους Αντωνιάδη (Αλιστράτη) και Μουδούρογλου (Καστρινό) να αντικρίζουν την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Πουλικίδη!

Στην συνέχεια το ματς ''έριξε'' ρυθμό...με τον Μουρατίδη απλά να διαμορφώνει το τελικό σκορ (0-5) στο 72΄!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία καθώς και τα στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.














Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...