ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

A' EΠΣ Δράμας : η ''ακτινογραφία'' της 15ης αγωνιστικής! Τα ''φύλλα αγώνα'' με συνθέσεις , κίτρινες και κόκκινες κάρτες , πέναλτι και διαιτητές!

 Με την ''λειψή'' 15η αγωνιστική (τρεις αναβολές και δύο διακοπές στο ημίχρονο) συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 11 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 341 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Γήπεδο Προσοτσάνης 

Απο σήμερα και στο εξής ....λίγο η οικονομία χρόνου...λίγο οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις...και επιστρέφουμε σε μια αγαπημένη στήλη η οποία θα βγαίνει αμέσως μετά την λήξη των αγώνων και ακριβώς μετά απο την ''ταυτότητα'' και τον πίνακα των σκόρερς!

Αυτή δεν είναι άλλη απο την ''ακτινογραφία'' της αγωνιστικής που ξεκίνησε πριν μια περίπου δεκαετία απο αυτό εδώ το μετερίζι!

Αναλυτικά θα βλέπετε όλα τα φύλλα αγώνα με τα πλήρη στοιχεία (σκόρερς , κίτρινες και κόκκινες κάρτες , πέναλτι και διαιτητές) !

Ξεκινάμε ....

Πρωτάθλημα Α΄ΕΠΣ Δράμας 

15η αγωνιστική 

Σάββατο 20/1 

Α.Ε. Αμπελοκήπων : διπλή μεταγραφική προσθήκη!

 Δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που πρόσθεσε στο ενεργητικό της ...τον Δημήτρη Παρασκεύα και τον Δημήτρη Αράπη! Α...