ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Άρης Μικροχωρίου 3-1 : συνέχισε ακάθεκτη ....και επέστρεψε σε τελικό κυπέλλου μετά απο έξι χρόνια !

''Ντούμπλαρε'' τις νίκες του ο Γ.Σ. Προσοτσάνης το απόγευμα της Τετάρτης επί του Άρη Μικροχωρίου με σκορ 3-1 (συν. σκορ 5-1) και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Βώλακα !
Μια πρόκριση που φέρνει τους γηπεδούχους μετά απο έξι ολόκληρα χρόνια στον τελικό ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση σε μια χρονιά που θα τους μείνει ανεξίτηλη (συμμετοχή για παρθενική φορά στην Α' Κατηγορία και πρόκριση στους ''4'' του κυπέλλου) !
Στο αγωνιστικό μέρος , οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο....πετυχαίνοντας ακόμη μια νίκη (την 11η συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο) όντας έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα...
Ο αγώνας ξεκίνησε με αρκετές δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στις δύο ομάδες ...με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 18΄με τον Κώστα Τσακμακίδη ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) ...απο την ''άσπρη βούλα'' με τον Κουμπρόγλου!


Η Προσοτσάνη έψαξε το δεύτερο γκολ το οποίο πλησίασε δύο φορές με Παναγιώτου και Πατένταλη αλλά η μπάλα βρήκε δοκάρι!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστοσο το σουτ του Γκαμότσου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Αβραάμ !
Στις καθυστερήσεις όμως του ημιχρόνου ο Λάμπρου με κεφαλιά έγραψε το 2-1 στέλνοντας την Προσοτσάνη προηγούμενη στην ανάπαυλα !
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα φτάνοντας στην επικράτηση την οποία διεύρυναν με τον Προκοπίου που μπήκε αλλαγή στο 79΄....και σκόραρε στο 88΄διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 3-1!

Διαιτητής : Δηλγεράκης Α. (Μαμσάκος Θ. - Ρηγούλης Σ.) 

Γ.Σ. Προσοτσάνης (Φώτης Χατζηκυριάκου) : 
Αβραάμ , Πετρίδης , Καλαϊτζής (74΄Τσακμακίδης Α.) , Παπαμιχαήλ  (74΄Δροσίδης) , Αστερίου , Παυλίδης , Αβράμης , Ρούσσος (59΄Παναγιωτίδης) , Λάμπρου (54΄Μωυσίδης) , Τσακμακίδης Κ. , Παναγιώτου Χ. (78΄Προκοπίου) 


Αρης Μικροχωρίου (Γιάννης Ιωαννίδης): 
Τότκας , Γκαμότσος , Ματσίνης Μακρίδης (31΄Βαβάτσης) , Ζήσης , Καζάκης (ημιχ. Κοσκερίδης) , Μπραζιώτης , Δαφνάκης (ημιχ. Πεντεζίδης) , Τόπι , Κουμπρόγλου (65΄Κωσταντινίδης) , Μύγας (ημιχ. Βασιλειάδης) , Τουμαντζίδης.

Παρακάτω δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) .



ΑΕ Ευόσμου - ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού...LIVE STREAMING! (Κυριακή 12/5 , 17:00)

  Δύσκολη έξοδος για την δραμινή πρωταθλήτρια , τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού , ο οποίος ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλ...