ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Δόξα 2016 - Νεφέλες Κατερίνης 4-0 : ''πρωταθλήτρια χειμώνα'' η δραμινή ομαδα!

 Με νίκη έκλεισε ο πρώτος γύρος για την Δόξα 2016 απέναντι στην αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα των Νεφελων Κατερίνης την οποία και νίκησαν άνετα με σκορ 4-0 και έτσι κατέκτησαν τον ''άτυπο τίτλο'' της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχόμενη βροχόπτωση του Σαββάτου η δραμινή ομάδα άργησε να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγωνα ήταν ισορροπημένο με την ομάδα των Νεφελων να απειλεί με σουτ εκτός περιοχής την εστία της Ασπρουδη.


Μετά το εικοστό λεπτό η Δόξα 2016 ανέβασε ρυθμούς και έχασε ευκαιρίες με τις Τζιντζόγλου , Μπαμπαλή και Μπαντή που δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μέσα απο την αντίπαλη περιοχή.

Τελικά στο 31' μετά από οργανωμένη επίθεση και σουτ της Τζιντζόγλου η Χατζηιωάννου εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση της αντίπαλης τερματοφύλακα για να ανοίξει με κοντινή προβολή το σκορ.


Το 2-0 έγινε την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πουλιουδη η Μάκρα κέρδισε την μπάλα και ταυτόχρονα το πέναλτι απο προβολή της αμυντικού των Νεφελων.

Την εκτέλεση ανέλαβε η Πουλιουδη που έγραψε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την δραμινή ομάδα να χάνει σημαντικές ευκαιρίες με τις Τζιντζόγλου, Μπιλόρογλου και Μπαντή έως το 73 όπου μετά από εκτέλεση φάουλ και συνεργασία των Πουλιουδη , Ηλιάδη και Μπαντή η Μάκρα με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 3-0.

Το τελικό 4-0 έγραψε με κοντινό πλασέ η Πουλιουδη που εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα της Μπαμπαλή.


Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης) :
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή, Ηλιάδη Σοφία, Κελεμπέκη Κατερίνα (78' Στεφανίδου Σοφία)Πουλιούδη Ελπίδα, Μπαντή Βασιλική (75' Λύρατζη Μαρία), Χατζηιωάννου Ασημίνα, Τζιντζόγλου Ελένη (70' Χιντζιδου Νικολέτα) Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα (78' Τσιόκα Αναστασία)

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...