ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Μέντεκας Καλαμαριάς - Δόξα 2016 0-4 : εμφατικό ''διπλό'' μέσα στην Θεσσαλονίκη!

 Νικηφόρα ξεκίνησε το 2024 για την Δόξα 2016 με μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-4 μέσα στην έδρα του Μέντεκα Καλαμαριάς ο οποίος βρισκόταν πριν τον αγώνα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας οι παίκτριες της Δόξας 2016 δημιούργησαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ κυρίως με τις Πουλιουδη και Τζιντζογλου.

Τελικά με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλεπτου η Τζιντζόγλου με προβολή μετά από κάθετη πάσα της Μπαμπαλή έκανε το 0-1.

Στο 25' λεπτό η Πουλιουδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια έκανε το 0-2 ενώ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο η Μπαμπαλή με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 0-3.

Είχε προηγηθεί συνεργασία της Μπαντή με τη Μπιλορογλου και πλασέ της τελευταίας που απέκρουσε η Ριζοπούλου με τη Μπαμπαλή να παίρνει την απόκρουση και να σκοράρει στην επαναφορά.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 70' με ωραία κεφαλιά η Μάκρα μετά από εκτέλεση φάουλ της Μπαμπαλή ενώ μέχρι το τελικό σφύριγμα δημιουργήθηκαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ σε ένα αγώνα στο οποίο δεν υστέρησε καμια παίκτρια της δραμινής ομάδος οι οποίες παρουσιάστηκαν έτοιμες από κάθε άποψη ακολουθώντας πιστά τις εντολές του coach Τσιμπλιδη.

Σύνθεση ( Τσιμπλιδης)
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή, Ηλιάδη Σοφία, Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιουδη Ελπίδα, Μπαντή Βασιλική ( 70' Λύρατζη Μαρία), Χατζηιωάννου Ασημίνα (73' Τσιόκα Αναστασία),Τζιντζόγλου Ελένη, Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα (73' Χιντζιδου Νικολέτα)

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...