ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 14ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 14η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 21 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 411 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα... ο Καστρινός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του περνώντας και απο τον Μυλοπόταμο με σκορ 1-4 επί του τοπικού Ηρακλή και διατήρησε την απόσταση των έξι βαθμών απο τον Μακεδονικό Αλιστράτης που δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την αξιόμαχη Καλή Βρύση με σκορ 3-0 !

Στην Νέα Κρώμνη....ωραίο ματς ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και την Γραμμένη με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο ημίχρονο με 2-0...στην επανάληψη όμως ο ''αειθαλής'' Στέλιος Φερφέρης με δύο γκολ (έφθασε τα 12) έδωσε τον βαθμό στους ''ερυθρόλευκους'' στο 50΄και στο  65΄!


Η Δόξα Δράμας Β' με τον νεαρό Νίκο Κιοσίδη σε μεγάλα κέφια για μια αγωνιστική (σήμερα πέτυχε τέσσερα γκολ και έφτασε τα 16) επικράτησε με σκορ 5-1 επί της Δόξας Κάτω Βροντούς ...''ξεκολλώντας'' έτσι για πρώτη φορά την φετινή περίοδο απο τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα!

Τέλος στο μοναδικό ματς στους δύο ομίλους που δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα , ο τοπικός Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου και η Δόξα Σιταγρών έμειναν στο ''μηδέν'' (0-0) !

Να σημειωθεί ότι δεν διεξήχθη η αναμέτρηση Αετός Βαθυτόπου - Αρης Αμπελακίων λόγω της ποινής που επιβλήθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας στους γηπεδούχους (ένας μήνας αποκλεισμός απο κάθε αγωνιστική δραστηριότητα) και έτσι το ματς κατοχυρώθηκε με σκορ 0-3 α.α. στους φιλοξενούμενους...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :


 





Δραμινές ''σφυρίχτρες'' στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού!

 Μια ακόμη σημαντική στιγμή για την δραμινή διαιτησία την φετινή αγωνιστική χρονιά είναι ο ορισμός της ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της...