ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 16ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία και στατιστικά!

 Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά 367 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Νέα Αμισσός πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής περνώντας απο την δύσκολη έδρα της Χωριστής με το εκκωφαντικό σκορ 0-4 επί του τοπικού Ορφέα χάρη σε τέρματα των Αμαραντίδη , Τσιμισκίδη , Βακιρτζή και Πουλα και αύξησε την διαφορά απο τους διώκτες της , στο +5 ...και έτσι πήρε σοβαρό προβάδισμα στην μάχη του τίτλου!

Στον Άγιο Αθανάσιο ...ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος γνώρισε την πρωτη ήττα εντός έδρας με σκορ 1-2 απο τον πολύ καλό Πανδραμαϊκό που προηγήθηκε στο σκορ με τον Γουνατίδη στο 11' αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25΄με τον Ευκαρπίδη !

Το νικητήριο γκολ και την πολύ μεγάλη νίκη στον Πανδραμαικό χάρισε στο 75΄ο Μουρατίδης...''βάζοντας φωτιά'' στην κορυφή !



Η Δόξα Βώλακα χρειάστηκε το γκολ του Νίκου Στάϊκου στο 35΄για να υπερκεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου που απείλησε στην αρχή ωστόσο μετά το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι πήραν και τον έλεγχο του αγώνα...

Να σημειωθεί ότι η Καλλίφυτος τελείωσε με 10 παίκτες την αναμέτρηση λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα στο 56΄του Στράτου Παρουτσή!



Στο Κραχτίδη...και σε ένα ματς που θα ''ξεχαστεί γρήγορα'' Αμπελόκηποι και Προσοτσάνη έμειναν στο ''μηδέν'' (0-0) και αμφότεροι ''μοιράστηκαν'' απο έναν βαθμό....όπου ήταν και η πρώτη ισοπαλία των φιλοξενουμένων στο πρωτάθλημα μετά απο 15 αγωνιστικές!



Νίκη - εξάποντο και μετά απο ακριβώς τέσσερις μήνες στην έδρα του (είχε να νικήσει απο τις 23/9) πέτυχε ο Άρης Μικροχωρίου με σκορ 3-2 επί του Καλαμώνα (που είναι ανταγωνιστικός κάθε εβδομάδα...αλλά αποτέλεσμα δεν παίρνει) με τους γηπεδούχους να παίρνουν βαθιά βαθμολογική ανάσα!



Η Α.Ε. Καλαμπακίου πλασαρίστηκε ακόμα ψηλότερα και βρίσκεται στο -8 απο την κορυφή νικώντας με σκορ 3-0 την Δόξα Πετρούσας χάρη σε τέρματα των Καγιάογλου , Αλμανίδη και Τζιβανάκη ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Κωσταντινίδη το σουτ του οποίου απέκρουσε ο νεαρός Μιχαηλίδης!



Τέλος στο Φωτολίβος ..ο τοπικός Άρης και ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου ''αλληλοεξουδετερώθηκαν'' μένοντας στο ισόπαλο 1-1...με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 70΄με τον Νεβεσκιώτη και τον Μέγα στο 90΄να ''σώζει'' την παρτίδα χάρη σε πέναλτι του Λυκίδη που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα!

Να σημειωθεί ότι για τον  Ξηροπόταμο  αποβλήθηκαν στο 75΄ ο Μιχαηλίδης στον πάγκο (εξύβριση διαιτητή) και αμέσως μετά την λήξη ο Πάππος (2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία)....


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία , η επόμενη αγωνιστική καθώς και γενικά στατιστικά απο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας έχουν ως εξής :