ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 15ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με τρεις ακόμα αναμετρήσεις που είχαν αναβληθεί το σαββατοκύριακο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/1 το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 17 γκολ και φθάσαμε συνολικα στα 347 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της Τετάρτης επικράτησαν όλοι οι γηπεδούχοι με την Νέα Αμισσό να επικρατεί με σκορ 2-0 επι των Αμπελόκηπων και να επιστρέφει στην κορυφή...η Προσοτσάνη να ξεπερνά το εμπόδιο της μαχητικής Καλλιφύτου με σκορ 3-0 και να επανέρχεται στις νίκες και τέλος η Χωριστή επικράτησε και αυτή με σκορ 3-0 επί του Μικροχωρίου και πλασαρίστηκε εκ νέου στην τετράδα...

(Χ)ρυσός βαθμός για τον Άρη Φωτολίβους μέσα στο Εθνικό Στάδιο με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό (0-0)στο ντεμπούτο του Στράτου Κονταξη στον πάγκο των ''καναρινιών'' με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 96' με τον Αχαλινόπουλο (απόκρουση Δεληγιώρογλου) και στην εξέλιξη της φάσης να αποβάλλονται οι Ηλίας Καρασαββίδης (Πανδραμαϊκός) και Δεληγιώρογλου (Φωτολίβος) !

Τέλος να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε εκ νέου η αναμέτρηση Βώλακα - Καλαμπακίου με το γήπεδο του Βώλακα να παραμένει σκεπασμένο με χιόνι!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :