ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 14ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 14η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 24 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 368 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...Φίλιπποι Δοξάτου (0-1 μέσα στον Νεροφράκτη) και Αίαντας Κερ. Αρκαδικού (0-7 με χατ-τρικ του Μελίδη μέσα στα Κουδούνια) συνέχισαν με εκτός έδρας νίκες ....μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (4/2 , 12:00) στο Δοξάτο!

Άνετη νίκη και για τον Ηρακλή Αδριανής που ''καραδοκεί'' απο κοντά ο οποίος νίκησε με σκορ 3-0 την εφηβική ομάδα της Νέας Αμισσού όπου μέχρι το 25΄είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό σκορ!

Νίκη με ανατροπή για την Α.Ε. Κυργίων με σκορ 2-1 επί του Ηρακλή Μαυροβάτου , ο οποίος προηγήθηκε στο 40΄με τον Καλατζίδη αλλά στην αρχή της επανάληψης οι ''κιτρινόμαυροι'' ανέτρεψαν το σκορ με τους Πιστικό και Δημητριάδη...

(Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Αμπελοκήπων Β' και Πηγάσου (1-1) με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 75΄με τον Χατζηιωαννίδη αλλά στο 84΄ο Ζορμπίδης έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ''ΑΤΙ'' !

Τέλος στο πρωϊνό ματς της ημέρας , ο Κεραυνός Μοναστηρακίου πέτυχε άνετη νίκη με σκορ 7-1 επί της φιλότιμης ομάδας του Προαστείου ....

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :