ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Κεραυνός Μοναστηρακίου - Αίαντας Κερ. Αρκαδικού 0-2 : στην κορυφή ο '' Άγιαξ''!

 Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Αίαντα Κεραυνό Αρκαδικού που επικράτησε μέσα στην δύσκολη έδρα του Μοναστηρακίου με σκορ 0-2 επί του τοπικού Κεραυνού , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού

Έτσι ο ''Άγιαξ'' έφθασε τους 29 βαθμούς και βρέθηκε στην κορυφή έχοντας ως συγκάτοικο το Δοξάτο...ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 10 βαθμούς και την 9η θέση..

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ..οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο ημίωρο βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ 0-2 χάρη στα τέρματα των Μελίδη (17' πεν.) και Μητρούση (27') έχοντας την υπεροχή των κινήσεων...με το σκορ να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα !

Κεραυνός Μοναστηρακίου
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν για να ξαναμπουν στο παιχνίδι ...με τον Αίαντα όμως να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμα και να χάνει την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ αλλά το πέναλτι του Ουζούνη στο 80΄έφυγε αουτ...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία..



Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...