ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Δόξα Δράμας - Απόλλων Παραλιμνίου 0-1 : το ''δράμα'' της Δόξας ....τελειωμό δεν έχει! (vid)

Δυστυχώς ο αγωνιστικός κατήφορος της ιστορικής Δόξας Δράμας...τελειωμό δεν έχει και η νέα ήττα των ''Μαυραετών'' με σκορ 0-1 απο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου συνέχισε να ''σφίγγει'' την θηλιά στο πολύπαθο σώμα των ''Μαυραετών'' !

Η δραμινή ομάδα για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο και έτσι πηγαίνει την επόμενη εβδομάδα στην Ευκαρπία για τον ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ !

Στο αγωνιστικό μέρος η Δόξα Δράμας μπήκε νωθρά στο πρώτο μέρος και οι Σερραίοι στο 37΄με τον Τζαμπέγια σημείωσαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης όπως αποδείχθηκε ...ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα σημαντικές ευκαιρίες με τους Ελέζι , Κατσαμάγκα και Τσιμίκα!


Στην επανάληψη οι Δραμινοί προσπάθησαν να αντιδράσουν , πίεσαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Θεοδοσιάδη , Χατζηδημητρίου , Κόντο και Περσίδη ωστόσο το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος....


Δόξα Δράμας (Άκης Στολτίδης):

Ηλιάδης,Ιορδανίδης,Μαντζανάς,Ευθυμιάδης(46′Χατζηκούρτης),Μπλιός, Περσίδης(84′Οικονομίδης),Παπαϊωάννου,Θεοδοσιάδης,Χατζηδημητρίου, Ρούτσης (79′Ξανθόπουλος),Κυριακίδης(21’Κόντος)


Απόλλων Παραλιμνίου(Γιάννης Γκιόκας):

Γκάρας,Κιουτσεκτσίδης,Τσομαχασβίλι(49′Νομικός),Κουτζαβασίλης,Ζαβέρδας, Τζαμπέγια(49′Ταράσης),Γκόυμας,Κατσαμάγκας(89′Καρυοφύλλης),Ελέζι,Πέτρου (71’Γιαννόπουλος)

Παρακάτω δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...



ΕΠΣ Δράμας : πρωταθλητής Κ14 ο Αίαντας Δράμας!

 Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5 η αγωνιστική περιόδος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας και μετά την Δόξα Πετρούσας πο...