ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Δόξα Βώλακα 0-1 : ''ζευγάρωσαν'' τις νίκες οι ''Μαυραετοί''....και άνοιξαν τα φτερά τους για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό! (pics & vid)

 Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας πανηγυρίζει απο το απόγευμα της Τετάρτης η Δόξα Βώλακα που ''ζευγάρωσε'' τις νίκες απέναντι στον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου με σκορ 0-1 (συν.σκόρ 0-3) και πλέον καλείται απέναντι στην Προσοτσάνη να υπερασπιστεί τα κεκτημένα !

Είναι ο τρίτος συνεχόμενος τελικός για τον Βώλακα ( και 5ος την τελευταία οκταετία ) που ''χτίζει'' την δική του ''δυναστεία'' στον συγκεκριμένο θεσμό !

Απο την άλλη πλευρά ο Άγιος Αθανάσιος που πλέον έχει αλλάξει επίπεδο και άρχισε να πρωταγωνιστεί ...έφθασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κοντά στον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε ώστε να προκριθεί μετά απο 19 ολόκληρα χρόνια!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Μαρκόπουλο , Τσαμπάζη και Σταμπουλή..

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43΄) ευτύχησε να καρποφορήσει η υπεροχή του όταν σε κόρνερ του Σταμπουλή , ο Στάϊκος απο κοντά άνοιξε το σκορ (0-1) !

Στην επανάληψη το ματς κυμάνθηκε στο ίδιο τέμπο με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλές στιγμές με τον νεοαποκτηθέντα Ευκαρπίδη ενώ απο την άλλη πλευρά ο σκόρερ Στάϊκος απείλησε ''δις'' ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Κοσμάς Παπαδόπουλος βρέθηκε σε ετοιμότητα...

Τελικό αποτέλεσμα...0-1 !

Διαιτητές : Παρασκεύουδης Ν. (Κοτανίδου Δ. - Χασιώτης Ε.) 


Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου (Μπάμπης Ζεκερίδης) : 
Παπαδόπουλος Κ. , Παπακωσταντίνου (52΄Κοντρόπουλος) , Ντόβας , Καραγιαννίδης , Παπαδόπουλος Κ. , Στεργιανός , Μπαμπασαλί (58΄Τσαγκαλίδης) , Περπερίδης (ημιχ. Παναγιώτου Φ.) , Τουμαντζίδης Δ. (67΄Ξενίδης Ν.) , Παπαζώτος , Ευκαρπίδης.


Δόξα Βώλακα (Μπάμπης Καζεπίδης) : 

Παγκάκης , Τολμαϊδης , Καρπιτσάρης , Μποσκοψίου , Τσενεκλίδης , Βασιλειάδης , Μαρκόπουλος (ημιχ. Σέγκος Κ.) , Δράμπαλης , Τσαμπάζης (85΄Σταμπουλής Δ.) , Σταμπουλής Η. (84΄Παπαδημητρίου) , Στάϊκος Ν. (88΄Δερμεντζής) .


Παρακάτω δείτε στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...


photos : Ελένη Ευστρατίδου 

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 1ης αγωνιστικής! (Κυριακή 28/4 , 17:00)

  Με την 1η αγωνιστική αρχίζει σήμερα Κυριακή 28/4 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσε...