ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Στην Στουτγκάρδη και την Μπουντεσλίγκα ο Προσοτσανιώτης Αχιλλέας Τόσκας !

 Θέμα χρόνου ήταν...και έγινε πράξη!

Στην γερμανική Στουτγκάρδη και το κορυφαίο πρωτάθλημα χάντμπολ του κόσμου...την Μπουντεσλίγκα , θα αγωνίζεται απο τούδε και στο εξής ο νεαρός άσος της Δράμα'86 Αχιλλέας Τόσκας που συμφώνησε με τους Γερμανούς παραμονές της νέας χρονιάς!

Μάλιστα ο Τόσκας θα αγωνιστεί ''σαν το σπίτι του'' αφού το δραμινό στοιχείο και δη το Προσοτσανιώτικο είναι έντονο στην συγκεκριμένη περιοχή!


Ο 19χρονος ήρθε σε συμφωνία με τη Γερμανική ομάδα υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Γερμανούς να  κάνουν λόγο για μια επιλογή για το μέλλον.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Στουτγκάρδης, Γιούργκεν Σβάϊκαρντ: «Κάναμε μία επιλογή για το μέλλον με τη μεταγραφή του Αχιλλέα, που είναι παίκτης με προοπτική και θα μας δώσει πιο πολλές εναλλακτικές επιλογές στον επιθετικό τομέα για τον Κάϊ Χάφνερ. 

Ο Αχιλλέας είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην Ευρώπη στη θέση του, αλλά ασφαλώς χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί.

 Πιστεύουμε ότι μπορούμε να του προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες, ειδικά σε μία θέση όπου υπάρχει ήδη ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Κάϊ Χάφνερ. 

Είμαστε σίγουροι ότι μετά από λίγο καιρό θα συνηθίσει στα νέα δεδομένα και θα είναι ικανός να μας βοηθήσει’».


Απο την πλευρά του ο Αχιλλέας Τόσκας δήλωσε:
«Κοιτάω  μπροστά! Η Στουτγκάρδη θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω στο πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο».

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 1ης αγωνιστικής! (Κυριακή 28/4 , 17:00)

  Με την 1η αγωνιστική αρχίζει σήμερα Κυριακή 28/4 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσε...