ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Δόξα Δράμας : ποιος αντίπαλος των ''Μαυραετών'' αποχωρεί απο το πρωτάθλημα !

Μια ομάδα λιγότερη φαίνεται πως θα είναι στην μάχη του υποβιβασμού στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής αφού όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, ο αγώνας μεταξύ Ποσειδώνα Μηχανιώνας - Κεραυνού Αγγελοχωρίου για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής δεν θα διεξαχθεί!

Ο λόγος είναι ότι η ομάδα του Αγγελοχωρίου ενημέρωσε ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί (η Μηχανιώνα παίρνει το ματς με 3-0 άνευ αγώνα), ενώ πλέον όπως όλα δείχνουν μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις , δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου και έτσι θα καταλάβει την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα ο πρόεδρος των ''ερυθρόλευκων'' κ. Σολομωνίδης  είχε τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα : 

«Κατόπιν ώριμης σκέψης και σε συνδυασμό με τα τελευταία διαιτητικά τραγελαφικά γεγονότα, πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.

 Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί προϊόν των τελευταίων ημερών, αλλά βρίσκονταν στο μυαλό μου εδώ και αρκετό καιρό. 

Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι δίκαιος και τίμιος, επιζητώντας ανάλογη αντιμετώπιση.

Το να συνέχιζα υπ’ αυτές τις συνθήκες της αδικίας, δεν θα ήταν τίμιο απέναντι στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι αδικούνται κάθε Κυριακή εντός αγωνιστικών χώρων. 

Πριν 4 χρόνια παρέλαβα μία ομάδα που ήταν να μην κατέβει στο Β’ τοπικό και την αφήνω στη Γ΄ Εθνική στην οποία συμμετέχει τα δύο τελευταία χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του ΠΑΟΝΕ για την φιλοξενία τους όλο αυτό το διάστημα, τον κ. Κώστα Παζαρόπουλο, όπως επίσης και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη, διότι οποιαδήποτε βοήθεια του ζήτησα μου την παρείχε. 

Ευχαριστώ και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, Στέλιο Αντωνίου.

Ο κόσμος του Αγγελοχωρίου να γνωρίζει πως αγάπησα την ομάδα και το χωριό και πως έδωσα τα πάντα αυτό το διάστημα της παρουσίας μου, όπως είχα υποσχεθεί ερχόμενος. 

Είμαι ανοιχτός σε οποιονδήποτε επιδείξει ενδιαφέρον να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας».

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...