ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Aρης Αμπελακίων - Ακρίτας Ν. Κρώμνης 3-2 : έκτη σερί νίκη για τους γηπεδούχους !

 Έκτη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη Αμπελακίων που επικράτησε στην εκπνοή με σκορ 3-2 επί του αξιόμαχου Ακρίτα Νέας Κρώμνης , στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 22 βαθμούς και εδραιώθηκαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ απο την άλλη πλευρά η Νέα Κρώμνη παρέμεινε στους 16 βαθμούς και την 6η θέση...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες , οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κυπριζλή (1-0) για να έρθει ο φορμαρισμένος Μπίτσι στο 20΄να διπλασιάσει τα τέρματα των Αμπελακίων (2-0) το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου..

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 52΄κέρδισαν πέναλτι το οποίο όμως ο Σαλονικίδης έστειλε στο δοκάρι..

Στο 62΄ο Κουντουράς μείωσε σε 2-1 ...και στο 75΄ο Σαλονικίδης έφερε το ματς στα ίσα (2-2)!

Απο εκείνο το σημείο και μετά το ματς πήρε ''φωτιά'' ...με τους γηπεδούχους να μένουν με 9 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Παυλίδη (77΄) και Χατζησαββίδη (86΄) !!!

Τελικά στο 90΄ο έμπειρος Χρήστος Σαββίδης ''λύτρωσε'' τους γηπεδούχους δίνοντας συνέχεια στο σερί των συνεχιζόμενων νικών διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 3-2 !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχερία...



Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...