ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Δράμα'86 : ''πρωτοχρονιάτικος μποναμάς'' η ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη και τον διεθνή Λευκορώσο Uladzimir Korsac!

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2023...η Δράμα'86 θέλησε να βάλει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη νέα χρονιά !

Έτσι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κοουτς Σάκη Βαλαβάνη αλλά και τον διεθνή Λευκορώσο τερματοφύλακα Uladzimir Korsac!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :
Ο Bianco Monte Δράμα 1986 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη και με τον αθλητή Uladzimir Korsac και για την περίοδο 2024/25 . Είναι γνωστό το έργο του προπονητή μας τα τελευταία πέντε χρόνια ο οποίος χαίρει της εκτίμησης όλων των Δραμινών. Ο σύλλογος έκανε το αυτονόητο και ο Δραμινός προπονητής δήλωσε λακωνικά: Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή και πολύ σκληρή δουλειά.
Ο Λευκορώσος Uladzimir Korsak κέρδισε με το ήθος του και την αθλητική του ποιότητα την αγάπη συναθλητών , προπονητών, διοίκησης, μελών και φιλάθλων του συλλόγου μας. Να είσαι γερός Uladzimir Korsac και να ξεδιπλώσεις ακόμα περισσότερο το ταλέντο σου !
Ο διεθνής αθλητής δήλωσε:
Είμαι πολύ ευτυχισμένος πού θα μείνω ακόμη μια χρονιά και θα βοηθήσω την ομάδα κάνοντας χαρούμενος τους φιλάθλους μας. Η Δράμα είναι μια υπέροχη πόλη με τους καλύτερους φιλάθλους και καλούς ανθρώπους.
Έχουμε μια θαυμάσια ατμόσφαιρα στην ομάδα και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης οικογένειας.

''Άρωμα'' Δράμας στον διεθνή φιλικό αγώνα χάντμπολ ανδρών Γαλλίας - Αμερικής!

 Μια ακόμη σημαντική στιγμή για το δραμινό δίδυμο των διεθνών διαιτητών χάντμπολ Γιάννη Φωτακίδη και Χάρη Κινατζίδη έρχεται σε λίγες ημέρες!...