ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Δράμα'86 : ''πρωτοχρονιάτικος μποναμάς'' η ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη και τον διεθνή Λευκορώσο Uladzimir Korsac!

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2023...η Δράμα'86 θέλησε να βάλει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη νέα χρονιά !

Έτσι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κοουτς Σάκη Βαλαβάνη αλλά και τον διεθνή Λευκορώσο τερματοφύλακα Uladzimir Korsac!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :
Ο Bianco Monte Δράμα 1986 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη και με τον αθλητή Uladzimir Korsac και για την περίοδο 2024/25 . Είναι γνωστό το έργο του προπονητή μας τα τελευταία πέντε χρόνια ο οποίος χαίρει της εκτίμησης όλων των Δραμινών. Ο σύλλογος έκανε το αυτονόητο και ο Δραμινός προπονητής δήλωσε λακωνικά: Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή και πολύ σκληρή δουλειά.
Ο Λευκορώσος Uladzimir Korsak κέρδισε με το ήθος του και την αθλητική του ποιότητα την αγάπη συναθλητών , προπονητών, διοίκησης, μελών και φιλάθλων του συλλόγου μας. Να είσαι γερός Uladzimir Korsac και να ξεδιπλώσεις ακόμα περισσότερο το ταλέντο σου !
Ο διεθνής αθλητής δήλωσε:
Είμαι πολύ ευτυχισμένος πού θα μείνω ακόμη μια χρονιά και θα βοηθήσω την ομάδα κάνοντας χαρούμενος τους φιλάθλους μας. Η Δράμα είναι μια υπέροχη πόλη με τους καλύτερους φιλάθλους και καλούς ανθρώπους.
Έχουμε μια θαυμάσια ατμόσφαιρα στην ομάδα και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης οικογένειας.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 1ης αγωνιστικής! (Κυριακή 28/4 , 17:00)

  Με την 1η αγωνιστική αρχίζει σήμερα Κυριακή 28/4 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσε...