ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 5-0 : άνετη επικράτηση σε εορταστικό κλίμα ! (pics & video)

 Έβδομη συνεχόμενη νίκη για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης (και δέκατη σε πρωτάθλημα και κύπελλο) που επικράτησε με σκορ 5-0 επί του Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου , στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κυανόλεκοι'' έφθασαν τους 24 βαθμούς και παραμένουν σε επαφή με την κορυφή (απέχουν πέντε βαθμούς) μαζί με το Καλαμπάκι το οποίο και αντιμετωπίζουν την ερχόμενη αγωνιστική στην πρεμιέρα του β΄γύρου εκτός έδρας..



Απο την άλλη πλευρά ο Ξηροπόταμος που ταλανίζεται απο απουσίες λόγω ιώσεων φάνηκε ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος ωστόσο στην επανάληψη δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων ...

Τα τέρματα της Προσοτσάνης πέτυχαν οι Τσακμακίδης Κ. (19΄) , Λάμπρου (40΄, 47΄) , Δροσίδης (75΄) και Ρούσσος (86΄).

Σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους η βράβευση του φροντιστή της ομάδος Πάνου Καστρίτση απο την διοίκηση των ''κυανολεύκων'' ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης  στην προσφορά του  , τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια !


Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης καθώς και στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.




Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...