ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Δόξα Βώλακα - Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 2-0 : σημαντικό προβάδισμα για τους ''Μαυραετούς'' !

 Σημαντικό προβάδισμα απέκτησε η Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 2-0 (ημιχ. 1-0) επί του Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου , στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' θα πάνε σε δύο εβδομάδες στον Άγιο ΑΘανάσιο ώστε να υπερασπιστούν αυτό το αποτέλεσμα αν θέλουν να βρεθούν για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό και να διατηρήσουν το στέμμα τους...

Απο την άλλη πλευρά οι ''ερυθρόλευκοι'' που εκτός της κούρασης απο τον αγώνα της Τετάρτης είχαν να αντιμετωπίσουν και δύο αρκετά σημαντικές απώλειες (Καραγιαννίδης και Τουμαντζίδης) έχουν στην διάθεση τους ...90 ή 120 λεπτά ώστε να ανατρέψουν το αποτέλεσμα ώστε να βρεθούν στον μεγάλο τελικό μετά απο 19 ολόκληρα χρόνια!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν στο 45΄+ με τον Μουζενίτοβ ..ενώ είχαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα...

Στην επανάληψη ο Άγιος Αθανάσιος προσπάθησε να αντιδράσει , ανέβασε γραμμές , είχε δύο δοκάρια και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα ...αλλά ο Παγκάκης βρέθηκε σε ετοιμότητα και στο 84΄ήρθε και το δεύτερο γκολ απο τον Σταμπουλή ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-0..


Διαιτητής : Καλοσίδης (Παυλίδης - Μπουλης) 


Δόξα Βώλακα (Μπάμπης Καζεπίδης) : 
Παγκάκης , Μαρκόπουλος (90΄Παπαδημητρίου Π.) , Καρπιτσάρης , Μποσκοψίου , Τσενεκλίδης , Βασιλειάδης , Σέγκος Κ. (76΄Τολμαϊδης) , Δράμπαλης , Στάϊκος , Σταμπουλής Η. , Μουζενίτοβ (67΄Τσαμπάζης) .


Μεγ.Αλ. Αγ. Αθανασίου (Μπάμπης Ζεκερίδης) :

Λαμπρινουδάκης , Τσαγκαλίδης , Ζεκερίδης (51΄Μουρζίδης) , Παπακωσταντίνου , Παπαδόπουλος Κ. , Στεργιανός , Μπαμπασαλί , Κοντρόπουλος (72΄Ξενίδης) , Παναγιώτου Φ. , Παπαζώτος , Περπερίδης.


Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού...LIVE STREAMINIG! (Kυριακή 28/4 , 17:00)

 Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 28/4 στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων και η δραμινή πρωταθλήτρια ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού ...