ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Δόξα Δράμας - Άρης Αβάτου 2-0 : άρχισαν να...συνέρχονται οι ''Μαυραετοί'' ! (vid)

 Σημαντική τόσο απο βαθμολογικής όσο και απο ψυχολογικής απόψεως νίκη πέτυχε η Δόξα Δράμας το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον Άρη Αβάτου με σκορ 2-0 , στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας..

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 13 βαθμούς και πήραν ''ανάσα'' ...μειώνοντας παράλληλα την απόσταση απο την γραμμή σωτηρίας...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...η δραμινή ομάδα μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με μια ΒΟΛΙΔΑ του Γιάννη Περσίδη ο οποίος στο 3΄έστειλε την μπάλα απο τα 30 μέτρα στο απέναντι παραθυράκι!

Στο 28΄ο Κυριακίδης διπλασίασε τα τέρματα της δραμινής ομάδας (2-0) μέσα σε πανηγυρισμούς ...ενώ λίγα λεπτά πριν είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μπρατσιάνι ο οποίος απέτυχε απο πλεονεκτική θέση...

Το δεύτερο ημίχρονο...κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση με την Δόξα να φθάνει στο τρίποντο χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα απο το Αβατο...


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στολτίδης):
Μπεζυρτζής, Ευθυμιάδης, Χατζηκούρτης (63′ Οικονομίδης), Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Πιτσόλης (63′ Ρούτσης), Μπλιός, Κυριακίδης (76′ Ιορδανίδης), Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη (76′ Καραγκεβρούδης)


ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ:
Νταφόπουλος, Λεωντσάκος (46′ Τενεκές), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης (76′ Κουτσός), Σαμπανίδης, Καραμανίδης (46′ Χασάν Ογλού), Αραμπατζής, Αναγνωστόπουλος (46′ Κοντογιαννίδης), Θεολόγου (67′ Θεοδωρόπουλος)

* Παρακάτω δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος ) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου..