ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 13ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία

 Με την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου , επανάρχισε μετά απο διακοπή τριών εβδομάδων (ελέω...αποχής των διαιτητών αλλά και την διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών ) το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 22 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 311 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Τον ''άτυπο τίτλο'' της πρωταθλήτριας χειμώνα κατέκτησε ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού που επικράτησε με σκορ 2-0 της Καλλιφύτου και εκμεταλλευτηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες βαθμών των Βώλακα και Αγίου Αθανασίου !

Ο Βώλακας ηττήθηκε με σκορ 2-0 απο τον πολύ καλό Πανδραμαϊκό χάρη σε δύο τέρματα του Αχαλινόπουλου..

Στο Μικροχώρι ...''όλα τα λεφτά'' ήταν το τελευταίο τέταρτο....με τον τοπικό Άρη να προηγείται μέσα σε λίγα λεπτά με σκορ 2-0 απέναντι στον Αγιο Αθανάσιο ...που έχασε στην φάση του 2-0 τον Λαμπρινουδάκη με κόκκινη κάρτα (έπιασε την μπάλα έξω απο την περιοχή με τα χέρια) είχε όμως τα ψυχικά αποθέματα να φέρει το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις με δύο γκολ - πέναλτι του Παπαζώτου (2-2) !!!!

Ο Ορφέας Χωριστής συνέχισε την ανοδική του πορεία (βρίσκεται στο -4 απο την κορυφή) νικώντας με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Δούμπλατζη και Αθανασίου!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για το Καλαμπάκι που έφυγε με το ''διπλό'' απο το Κραχτίδη (0-2 επί της τοπικής Α.Ε. Αμπελοκήπων) το οποίο και αφιέρωσε στο νεογέννητο Τζιβανάκη Junior που ήρθε πριν λίγα 24ωρα στην ζωή (Λευτέρη και Δάφνη να σας ζήσει καλότυχο και γερό) !!!!

Η Προσοτσάνη συνέχισε...όπως σταμάτησε και πριν την διακοπή ....πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (και 10η συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο) νικώντας με το ευρύ σκορ 5-0 τον Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου!

Τέλος ...χαρμόσυνη ημέρα και για την Δόξα Πετρούσας που επικράτησε με το άνετο 4-1 επί της νεανικής ομάδας του Καλαμώνα , χάρη σε χατ-τρικ του Καλλέργη που έφτασε τα 13 προσωπικά τέρματα...και πανηγύρισε το πρώτο φετινό εντός έδρας τρίποντο !!!!

Παρακάτω δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα , τους σκόρερς , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική !





''Άρωμα'' Δράμας στον διεθνή φιλικό αγώνα χάντμπολ ανδρών Γαλλίας - Αμερικής!

 Μια ακόμη σημαντική στιγμή για το δραμινό δίδυμο των διεθνών διαιτητών χάντμπολ Γιάννη Φωτακίδη και Χάρη Κινατζίδη έρχεται σε λίγες ημέρες!...