ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 12ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία και στατιστικά!

 Με την 12η και προ-τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 29 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 289 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...Άγιος Αθανάσιος και Νέα Αμισσός στο ντέρμπι κορυφής ''αλληλό-εξουδετερώθηκαν'' (1-1) και έτσι ο Βώλακας που είχε ήσυχο απόγευμα (6-0 τον Καλαμώνα) βρέθηκε λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα....συγκατοικώντας όμως με τους ''μονομάχους'' του ντέρμπι !

Κοντά στην κορυφή πλησίασε όμως και η Χωριστή που πέτυχε σημαντικό διπλό στην Πετρούσα κόντρα στην τοπική Δόξα με σκορ 2-3 ανατρέποντας μάλιστα το σκορ ημιχρόνου (1-0) ...ενώ οι ''Μαυραετοί'' μετά απο έξι εντός έδρας αγώνα δεν έχουν ακόμα πανηγυρίσει το τρίποντο μπροστά στους φιλάθλους τους..

Στο Καλαμπάκι η τοπική ομάδα ''έσπασε'' το ρόδι ΄΄ για την φετινή περίοδο στην έδρα της ...νικώντας για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της με σκορ 5-0 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου και έτσι πλησίασε στο -5 απο την κορυφή...

Στο -5 απο την κορυφή όσο και αν αυτό φαινόταν ουτοπία μετά τις πρώτες αγωνιστικές ...βρίσκεται και η Προσοτσάνη που σημείωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη της ...περνώντας απο το Εθνικό Στάδιο με σκορ 1-3 επί του Πανδραμαϊκού !

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα...και με κεκτημένη ταχύτητα απο την μεγάλη και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου πέτυχε ο Άρης Μικροχωρίου ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη Φωτολίβους με σκορ 2-3 εκτός έδρας ...ανατρέποντας μάλιστα το σκορ !

Τέλος , στον Ξηροπόταμο και σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και με αρκετές απουσίες και για τις δύο πλευρές....ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος και η Α.Ε. Αμπελοκήπων ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (1-1)...

Παρακάτω δείτε τα αποτελέσματα , τους σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , την βαθμολογία , την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου όπου θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής χειμώνα και πλέον απο σήμερα και τα στατιστικά της κατηγορίας .....