ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Άρης Μικροχωρίου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-2 : δίκαιη νίκη για τους φιλοξενούμενους ...που απέκτησαν προβάδισμα για τον τελικό !

 Ισχυρό προβάδισμα για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης που επικράτησε με σκορ 0-2 μέσα στο Μικροχώρι επί του τοπικού Άρη , στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι (που πέτυχαν την 9η σερί νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο) βρίσκονται 90 λεπτά - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μακριά απο την επιστροφή τους σε τελικό κυπέλλου μετά απο έξι ολόκληρα χρόνια !

Απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι σε μια ιστορική στιγμή για αυτούς , καλούνται να ανατρέψουν ένα δύσκολο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα σε δύο εβδομάδες...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια έχοντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες πριν το άνοιγμα του σκορ στο 34΄με τον Παύλο Παυλίδη ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1..

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Τόπι να φέρουν το ματς στα ίσα ..ωστόσο στο 45΄ήρθε και δεύτερο γκολ απο τον Παυλίδη ο οποίος διαμόρφωσε το 0-2..

Στην επανάληψη , οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με την είσοδο του Κουμπρόγλου ...αλλά η Προσοτσάνη διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα έχοντας σημαντική ευκαιρία με τον Μωυσίδη στα μέσα της επανάληψης να πετύχει και άλλο τέρμα..

Τελικά το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για την πρόκριση στον τελικό...


Διαιτητής : Δηλγεράκης Α. (Κουβαλάκης Π. - Παστιάδης Ε.) 


Άρης Μικροχωρίου (Γιάννης Ιωαννίδης) :
Κακουλίδης , Γκαμότσος , Βαβάτσης , Ματσίνης - Μακρίδης (8΄λ.τ. Αποστολίδης) , Καζάκης (61΄Γεωργιάδης) , Μπραζιώτης , Δαφνάκης (ημιχ. Κουμπρόγλου) , Τσίτσος (ημιχ. Ζήσης) , Τουμαντζίδης Α. (73΄Κωσταντινίδης Μ.) .


Γ.Σ. Προσοτσάνης (Φώτης Χ''Κυριάκου) :
Αβραάμ , Καλαϊτζίδης , Αβράμης , Παπαμιχαήλ (70΄Ρούσσος) , Αστερίου , Πετρίδης , Μωυσίδης (85΄Ματζιάρης) , Παυλίδης Π. (85΄Κουμπάκης) , Λάμπρου , Τσακμακίδης Κ. (70΄Δροσίδης) , Παναγιώτου Χ. (63΄Παναγιωτίδης) .


Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...