ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Super League : Οι αριθμοί της 12ης αγωνιστικής!

 


Ο Μαντί Καμαρά μπήκε για 200η φορά στο γήπεδο με τα χρώματα του Ολυμπιακού το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. 

Ο μέσος των Ερυθρολεύκων είχε κάνει ντεμπούτο στις 9 Αυγούστου 2018 στο στάδιο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Αυτή ήταν η 125η του συμμετοχή στη Super League, στην οποία έχει σκοράρει 16 φορές. Έχει ακόμη 59 αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 16 για το Κύπελλο Ελλάδος. Έχει σκοράρει τρεις φορές για το Κύπελλο Ελλάδος και τρεις για τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

****************

Τις 100 εμφανίσεις με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης έφτασε ο Φεντερίκο Άλβαρες, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής. Είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στις 13 Σεπτεμβρίου 2020 όταν η ομάδα της Αρκαδίας είχε επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Συνολικά έχει 98 αγώνες για τη Super League και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος και έχει σκοράρει μόνο για αγώνες πρωταθλήματος δύο φορές.

***************

Τις 100 συμμετοχές έφτασε στη Super League o Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος έγραψε την πρώτη σελίδα της ιστορίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 25 Σεπτεμβρίου 2020 στο ισόπαλο 2-2 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Τότε είχε καταφέρει να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση με γκολ και στη συνέχεια σκόραρε ακόμη 18 φορές για το πρωτάθλημα.

******************

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν η 200η για τον Παναιτωλικό στις 426 αναμετρήσεις που έχει στην Α’ Εθνική/Super League. 

Οι 73 από τις ήττες του είναι εντός έδρας, ενώ έχει και 127 μακριά από την έδρα του. 

Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχει ηττηθεί και στα 14 παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας, ενώ αυτή ήταν η 18η διαδοχική του ήττα σε εντός και εκτός έδρας ματς με τους Ερυθρόλευκους στο πρωτάθλημα.

*********************

Ο Ατρόμητος σημείωσε δύο τέρματα πολύ νωρίς με τη Λαμία, αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη επίδοση του, αφού στις 10 Απριλίου 2016 ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 6ο λεπτό με αντίπαλο την Καλλονή, ενώ την Κυριακή (26/11) ο Γκονζάλες σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 8ο λεπτό. Στην αναμέτρηση που είχε γίνει στη Μυτιλήνη είχε σκοράρει ο Ματέι στο 5ο λεπτό και στο 6ο ο Ουσέρο έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

*******************

Τις έντεκα αναμετρήσεις χωρίς νίκη έφτασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πλησιάζει στην ισοφάριση του αρνητικού του ρεκόρ στο πρωτάθλημα, το οποίο δημιουργήθηκε την περσινή περίοδο με 12 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη.

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...