ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Mεγ.Αλέξ. Αγίας Μαρίνας - Δόξα Δράμας 1-1 : συνεχίζεται η ''κατρακύλα'' των ''Μαυραετών'' ! (vid)

Μακριά απο την νίκη για όγδοο συνεχόμενο ματς έμεινε η Δόξα Δράμας αφού δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο ούτε με αντίπαλο τον Μέγ.Αλεξ. Αγίας Μαρίνας με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία...

Έτσι η δραμινή ομάδα , στην πρώτη προπονητική εμπειρία του Ιεροκλή Στολτίδη έφθασαν τους έξι βαθμούς και βρίσκονται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη...και πλέον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα ...

Αναλυτικά ''λεπτό προς λεπτό'' η αναμέτρηση ...

2′ σουτ του Παπαδόπουλου σταματάει στο δοκάρι του Ιωαννίδη….

4′ τρομερή κάθετη του Κόντου στον Χατζηδημητρίου που βγαίνει απέναντι στον Ιωαννίδη αναγκάζοντας τον σε απόκρουση σε κόρνερ.

10′ ο Μουστάκας πήγε να βγει απέναντι στον τερματοφύλακα της Δόξας αλλά ο Μπλιός τον πρόλαβε πριν σουτάρει

12′ Από καλή θέση ο Λέκα προσπαθεί να σουτάρει ψιλοκρεμαστά αλλά ο Χατζηκούρτης διώχνει σε κόρνερ

22′ Κακή συνεννόηση ανάμεσα σε Θεοδοσιάδη και Παπαϊωάννου, παρεμβάλλεται ο Λέκα που τσιμπάει τη μπάλα αλλά με το ψιλοκρεμαστό τελείωμα που κάνει τη στέλνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπεζυρτζή.

41′ Φάση διαρκείας της Δόξας με άστοχο τελείωμα από τον Χατζηδημητρίου

45+ Εκτέλεση φάουλ στον άξονα από τον Κόντο, βγάζει τον Μπρατσιάνη απέναντι στον Ιωαννίδη αλλά η προβολή του παίκτη της Δόξας εξουδετερώνεται εύκολα από τον Ιωαννίδη.

55′ Ατομική προσπάθεια του Χατζηδημητρίου από αριστερά το αδύναμο σουτ περνάει έξω από το δεύτερο δοκάρι αφού δεν υπήρζε συμπαίκτης μέσα στην αντίπαλη περιοχή

57′ Ο Μεντί φεύγει από δεξιά βγαίνει απέναντι στον Μπεζυρτζή και πέφτει πάνω του τραυματίζονται τον, στη συνέχεια στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Δόξας ωστόσο ορθά το γκολ δεν μετράει.

60′ Ο Μπρατσιάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόντου από αριστερά σημαδεύει λίγο άουτ

66′ Ο Μεντί  μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μπεζυρτζή σουτάρει και σκοράρει 

70′ Άμεση αντίδραση της Δόξας, ανατρέπεται ο Χατζηδημητρίου και στο πέναλτι ευστοχεί ο Κόντος (1-1) !

74′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους , ο Λέκα στο τετ α τετ με τον Μπεζυρτζή σουτάρει αλλά την τελευταία στιγμή παρεμβάλλεται ο Θεοδοσιάδης και η μπάλα χτυπάει πάνω του αντί να μπει γκολ.

83′ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κόντου από δεξιά, η μπάλα χτυπάει στον Ιωαννίδη στο δοκάρι και φεύγει έξω. Περίπτωση και πάλι “δοκάρι και έξω”


Οι συνθέσεις:


Μ. Αλέξανδρος (Σταύρος Κωστογλίδης):
Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τζαλίλης, Μουστάκας (46′ Μεντί), Λέκα, Θυμιόπουλος, Δημητρούσης, Τοτσκα, Νιογκάνα (36′ Γιαγτζίδης), Σούκιας.


Δόξα Δράμας (Άκης Στολτίδης):
Μπεζυρτζής, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου (71′ Κυριακίδης Δημ.), Ρούτσης, Μπρατσιάνη, Παπαδόπουλος (46′ Ατανάσοφ) , Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης (85′ Ιωάννου), Κόντος.




Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr)

photos  :  Χριστίνα Γεωργιάδου 

HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα των play-offs ! Ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται η Δράμα'86 κόντρα στον Ολυμπιακό

 Aνακοινώθηκε απο την ΟΧΕ το πρόγραμμα των αγώνων play-offs στο πρωτάθλημα της handball premier που αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο! Βέβαια σ...