ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Δόξα Αντ. Καστρινός : ''μεταγραφή αεροδρομίου με τον Σάββα Μουδούρογλου!

 Σημαντική ενίσχυση για την Δόξα Αντ. Καστρινός στην προσπάθεια που κάνει ώστε να ξαναβρεθεί στην μεγαλύτερη κατηγορία ...ντύνοντας στα ''ασπρόμαυρα'' έναν ποδοσφαιριστή που σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια για την Β΄Κατηγορία ....τον Σάββα Μουδούρογλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος : 

​Έτοιμη να πετάξει η Δόξα ακόμη πιο ψηλά, αφού μπόρεσε κοινή συναινέσει να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον ίσως νεώτερο ποδοσφαιριστή με " βούλα " της Α' Εθνικής.
Ο Σάββας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το έτος 1991 και ξεκίνησε την επαφή του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Άρη.
Αγωνίστηκε στον Εορδαϊκό, την Νίκη Βόλου, την Δόξα Δράμας, τον Πανθρακικό και τον Αιολικό.
Ο Σάββας πλέον θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, γιατί και ο ίδιος θέλει να δώσει τις δικές του εμπειρίες και τις γνώσεις του σε μια ομάδα που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, για να αφομοιώσει από μια τόσο σημαντική παρουσία κοντά μας και να βάλει την δική του σφραγίδα για τον στόχο που έχει η Δόξα.
Σάββα η οικογένεια του Καστρινού σε καλοδέχεται με μεγάλη χαρά και σεβασμό στην ιστορία σου, ευχόμαστε υγεία και μαζί μας να μοιραστείς όμορφες και συγκινητικές ποδοσφαιρικές στιγμές

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής! (Τετάρτη 15/5 , 17:00)

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης 15/5 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών τ...