ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Δόξα Δράμας - Βέροια 4-1 : ''φιλί ζωής'' για τους ''Μαυραετούς'' ! (video)

Επιτέλους νίκη για την Δόξα Δράμας ...μετά απο σχεδόν 47 ημέρες (είχε νικήσει στις 4/10 τον Άρη Πετεινού) που επικράτησε σε έναν απο τους ''τελικούς'' που έρχονται με σκορ 4-1 επί της παραπαίουσας Βέροιας , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας!

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 10 βαθμούς και πήραν τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική ''ανάσα'' ...ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις...


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...η δραμινή ομάδα μπήκε στον αγώνα με μοναδικό στόχο το τρίποντο...και μόνο , μην έχοντας στο μυαλό της ...την παραμικρή απώλεια !

Έτσι μόλις στο 7΄ο Αλέξης Κόντος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έβαλε τις βάσεις και άνοιξε το σκορ (1-0) !

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και λίγα λεπτά αργότερα (24΄) διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Χατζηδημητρίου ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα σημειώνοντας χατ-τρικ !

Με την αρχή της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με σκοπό να μπουν στο παιχνίδι και κατάφεραν στο πρώτο εικοσάλεπτο να δημιουργήσουν προβλήματα στους ''Μαυραετούς'΄και ανεβάζοντας τις γραμμές άφησαν την άμυνα εκτεθειμένη!

Σε μια απο αυτές τις αντεπιθέσεις η Δόξα κατάφερε να βρεί και τρίτο γκολ όταν στο 67΄ο Οικονομίδης έβγαλε στην αντεπίθεση τον Χατζηδημητρίου που ξεπέρασε τον Βάντση και ''έγραψε'' το 3-0!

Στο 74΄η δραμινή ομάδα πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με τον Χατζηδημητρίου ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 !

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Μεληκιώτη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1) !


Δόξα Δράμας (Άκης Στολτίδης):

Μπεζυρτζής, Ιωάννου, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Οικονομίδης, Μπλιός(77’ Παπαδόπουλος Ν.), Κόντος (77’ Πιτσόλης), Μπρατσιάνη(65’ Ατανάσοφ), Χατζηδημητρίου(82’ Κυριακίδης Δ.), Θεοδοσιάδης, Περσίδης(65’ Ρούτσης).

 

Βέροια ΝΠΣ (Γιάννης Πολαεττίδης):

Βάντσης, Τζιμογιάννης, Κουτσούκης, Τζόρνταν, Ντόγος (79’ Καραϊσαρίδης), Κετόγλου(69’ Βασιλακάκης), Μεληκιώτης (79’ Παναγιωτίδης), Μιχαηλίδης (69’ Σωτηριάδης), Γρατσιάνος, Ζε Εσσόνο, Λαφάρας(ημιχ.  Τούφας).


Παρακάτω δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...


Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr)