ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Α.Ε. Αμπελοκήπων 4-0 : ''γκάζωσε'' στην επανάληψη και ανέβηκε στην κορυφή !

 Επιστροφή στις νίκες για τον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου που επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0 επί της Α.Ε. Αμπελοκήπων , στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους 16 βαθμούς και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας την οποία ''μοιράζονται'' με τους Νέα Αμισσό και Βώλακα...ενώ οι Αμπελόκηποι παρέμειναν στους 14 βαθμούς και την 4η θέση..

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται χωρίς Λαμπρινουδάκη , Στεργιανό και Φόρη Παναγιώτου και τους φιλοξενούμενους να χάνουν στο 8΄τον Κανάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί έπιασε την μπάλα έξω απο την περιοχή με τα χέρια...ενώ δύο λεπτά αργότερα και τον Χρήστο Θεοδωρίδη με αναγκαστική αλλαγή!

Στο 30' επίσης οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Τσάννη να αποχωρεί με κάκωση του αριστερού του γονάτου...(οι γηπεδούχοι εξέφρασαν μέσω της ''Ο'' τις ειλικρινείς ευχές για τον νεαρό ποδοσφαιριστή) !

Κάπως έτσι κύλησε ένα πρώτο μέρος χωρίς τις πολλες φάσεις αλλά με αρκετά προβλήματα....τα οποία για τον Άγιο Αθανάσιο μεγάλωσαν στην ανάπαυλα όταν αποχώρησε και ο Μπάμπης Περπερίδης ...τραυματίας !

Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά και βρίσκοντας τέσσερα τέρματα εκ των οποίων τα τρία τα ''σερβιρε'' ο Γιώργος Παπαζώτος έφθασαν σε μια μεγάλη νίκη !

Σκόρερς για την ιστορία....Παπακωσταντίνου , Δημήτρης Τουμαντζίδης (δις) και Καραγιαννίδης Δ. !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ...



Γιώργος Πολυχρονίδης (προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού) : θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το δραμινό ποδόσφαιρο...και να γράψουμε ιστορία''!

 Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ και ο προπονητής της δραμινής πρωταθλήτρ...