ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

''Παλληκαρίσιος'' βαθμός για τα ''πιτσιρίκια'' του Καλαμώνα (3-3 με του Αμπελόκηπους) ....''οκτάσφαιρος'' ο Βαθύτοπος (2-8 μέσα στην Κάτω Βροντού) ! Οι βαθμολογίες σε Α΄και Β΄ΕΠΣ Δράμας !

 

Με δύο εξ αναβολής αγώνες σε Α΄και Β΄ Κατηγορία συνεχίστηκαν τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας και έτσι ''έκλεισαν'' οι εκρεμμότητες...

Στην Α΄Κατηγορία ...και συγκεκριμένα στον Καλαμώνα οι ''πιτσιρικάδες'' του τοπικού Άρη ''σταμάτησαν'' τους Αμπελοκήπους και πήραν ''παλληκαρίσιο'' βαθμό σε ένα ματς με αρκετά γκολ (3-3) και θέαμα!

Έτσι στην βαθμολογία οι Αμπελόκηποι έφθασαν τους 18 βαθμούς και πλέον έμειναν στο -7 απο την κορυφή ενώ απο την άλλη πλευρά ο Καλαμώνας ''ξεκόλλησε'' απο την τελευταία θέση και έφθασε τους 4 βαθμούς..

Αναλυτικά πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία : 




Β΄ΕΠΣ Δράμας 
Στην Β΄Κατηγορία τώρα...και στο ''ακριτικό ντέρμπι'' ο Αετός Βαθυτόπου είχε εύκολο απόγευμα στην Κάτω Βροντού νικώντας με το ευρύ σκορ 2-8 και ανέβηκε εκ νέου στην 3η θέση ενώ πλέον ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή με τον πρωτοπόρο Καστρινό !
Αναλυτικά δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στον 2ο όμιλο...




Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...